מסקנה: יישוב Rulez
D DanieLushka New member 28/5/05 #19 יהההה רעות רולעז!! רגע אופיר, אתה מרעות לא??? כי איתמר אמר לי שאמרת לו שאתה ממכבים o: תחליטו כבר, אני לא עומדת בזה
יהההה רעות רולעז!! רגע אופיר, אתה מרעות לא??? כי איתמר אמר לי שאמרת לו שאתה ממכבים o: תחליטו כבר, אני לא עומדת בזה
M McBlack New member 28/5/05 #20 כפרעליך אהובתי!!!!../images/Emo23.gif גם את כותבת רולעז? הו, ידעתי שאנחנו נשמות תאומות
D DanieLushka New member 28/5/05 #21 חחחחחח יא חמודה../images/Emo99.gif ת'אמת אבל, ששמעתי את זה ממך.. אז נדבקתי, פרח לאשתי ואנחנו עדיין נשמות תאומות!!!
חחחחחח יא חמודה../images/Emo99.gif ת'אמת אבל, ששמעתי את זה ממך.. אז נדבקתי, פרח לאשתי ואנחנו עדיין נשמות תאומות!!!
D DanieLushka New member 28/5/05 #37 גם אני אותך, כפרה ../images/Emo24.gif אה ורק שתדע מראש, אתה בא למפגש, ואתה נוסע איתי ועם איתמר, תודה.
גם אני אותך, כפרה ../images/Emo24.gif אה ורק שתדע מראש, אתה בא למפגש, ואתה נוסע איתי ועם איתמר, תודה.
M Musta Susi New member 28/5/05 #38 Ya../images/Emo70.gif חשבתי על האפשרות הזו (עוד לפני שזיהיתי את איתמר רוזנזפט) ככה אין סיכוי שאתברבר ואלך לאיבוד.
Ya../images/Emo70.gif חשבתי על האפשרות הזו (עוד לפני שזיהיתי את איתמר רוזנזפט) ככה אין סיכוי שאתברבר ואלך לאיבוד.
H holy thunderforce New member 27/5/05 #14 למה מושב זה מגניב! גרתי פעם בקיבוץ,3 שנים בערך, וזה היה ממש כיף- כולם ביחד ויש מלא קטעים.. באיזה אזור המושב שלך? צפון? דרום? (מזרח? מערב? )
למה מושב זה מגניב! גרתי פעם בקיבוץ,3 שנים בערך, וזה היה ממש כיף- כולם ביחד ויש מלא קטעים.. באיזה אזור המושב שלך? צפון? דרום? (מזרח? מערב? )