חג שמח
!

DanieLushka

New member
חג שמח[:"

איכ אני לא אוהבת מדורות \: ועכשיו כל הישוב מסריח מהן.. בלע

tayler durden

New member
מה? זה כזה מגניב

כל העיר הייתה עפופה עשן אתמול. זה היה יפה. וגם יש את הריח הטוב שנשאר בשיער אח"כ. (למרות שהצבא לא השאיר לי כמעט)

DanieLushka

New member
ריח טוב?!?!?

בעעעעעעעעעעע ): אני שונאת את הריח שאחר כך, ושונאת את הגיצים שעפים לכל מקום!! זה כל כך מעפןןןןן, חוץ מזה הכל נחמד וטוב, אבל זה ממש מפריע לי\:

צודקת, באמת לא כזה ריח טוב

זה למה עושים כמונו וזורקים בקבוק בושם למדורה שמתפוצץ וגם עושה ריח טוב P: היה מצחיק

זה היה ממש מגניב, עשה ריח טוב

לפוצץ דברים שליטה... חחח העמדנו על המדורה כיסא ואז זרקנו כל מיני דברים כדי לפוצץ, והכיסא נפל כזה.. מצחיק

DanieLushka

New member
פושע צעיר!!! קרימינל!!

ככה אתה פוגע באיכות הסביבה? כך אתה מרחיב את החור הגדול מספיק באוזון?): תתבייש לך! (
)

לא אני זרקתי P:

ולפוצץ דאורדורנטים יותר גרוע או יותר טוב מבושם? כי גם את זה עשינו...

Musta Susi

New member
היה כיייייייייייייף../images/Emo6.gif

חזרתי אתמול ממדורה בשעה 2 בלילה ואפילו הצוציקים מכתה ז' נשארו כשהלכנו הפושטקים האלו הדליקו ממטרת/קרוסלת זיקים צהובים מעופפים ושחקו כדור-אש רגל
ופעם אחת הכדור כמעט פגע באחד החברים שלי

חח היה מזה מגניב...!

אני וחברה שלי התחלנו לדפוק תראש לקצב נירוונה (לא הבאתי דיסקים אז לקחנו את שלה...) כולם חשבו שהייתי שיכורה למרות ששתיתי בקושי בקבוק בירה אחד... בסוף, ב-4 בערך נירדמתי על איזה ספסל ליד המדורה שלנו וכמה אנשים שהיו שם חשבו שאני הומלסית.. בקיצור היו מזה צחוקים!

Musta Susi

New member
מה? אצלנו בכלל לא הייתה מוזיקה

שלושה אנשים הביאו גיטרות והם "הפגינו" ביצועים ונגנו כל מיני מנגינות ושירים מעפנים (זיהיתי את Hotel California, Californication ו"מי אוהב אותך יותר ממני?"?? W.T.F)...

גם אצלנו הביאו גיטרה אבל זה סתם היה

חלש.. ניגנו גם אצלנו hotel california, ו- hose of the rising sun ועוד שיט.. הייתם צריכים להביא טייפ עם סוללות.. זה שימושי...

../images/Emo6.gif גם אצלי היו מלא קטעים מצחיקים

אבל הכל נגמר ב11 וחצי כי כל אחת מהחברות שלי גרה במושב אחר אז אנחנו תלויות בהסעות של ההורים.
*מושב סאקס!* אבל עדיין היה כיף ברמות מטורפות. מלא צחוקים ואוכל טעים! |מזילריר|

למעלה