חג שמח!!!תחפושות?

Blue Rose

New member
חג שמח!!!תחפושות?

אזזזז... מי ברוח החג?
מי קצת?
מי הרבה?
מה מתוכנן הערב? בסו"ש?

אני עשיתי לעצמי תסרוקת קוקיות צבעוניות...4 במספר..וככה הולכת לעבודה (צריכה גם להתחשב בילדים, שהתחפושת לא תפחיד אותם - קטנטנים...)
אחה"צ יש לנו עדלאידע של הקיבוץ לילדים...ואולי אלבש עוד משהו מצחיק....
לחגיגה שלנו- בשישי....עוד אין ליתכנית...פעם שעברה הייתי די מגוכחת....מעניין איך אשלב את הדברים מהארון בשישי....?

רוזי! האשה והקוקיות..

אני התחפשתי בפעם האחרונה בכיתה ז'...

וגם אז פשוט התחפשתי לרוח רפאים (אמא הרסה סדין ישן וחתכה בו עיניים). התגוררנו אז בארה"ב בגלל הפוסט דוקטורט של אבא שלי והתקיימנו ממלגת מחיה די צנועה פלוס כמה שפחות חסכונות של ההורים, ובסדר העדיפויות המשפחתי טיולים היו בעדיפות גבוהה יותר מאשר שטויות כמו תחפושות כאלו, ולכן לי לא הפריע האילתור. אבל אני חושבת שבביה"ס היהודי הקטן שלמדנו בו אז היו מודעים למצבנו הכלכלי, ולכן זכיתי בפרס ראשון או שני בתחרות התחפושות על התחפושת המאולתרת שלי - ומאז אני חושבת שדי נרתעית מתחפושות מתוך עקרון...

Blue Rose

New member
אני מפתחת דימיון בפסח...

במפגש פורים של הפורום לא האחרון אלא אחד שהייתי בו לפני כן..לפני הרבה שנים אצל אלכס...כשילדה של החיים ננעלה בשירותים והזמנו כבאים

אז לבשתי לא זוכרת מה....עם המון מדבקות של פרפרים..וקראתי לתחפושת...מאדאם באטרפלייז...

לא הבינו את ההומור שלי (אשמתי) והתחיו להסביר לי מי זו מאדאם באטרפליי...

שנה שעברה לבשתי אוברול שחור ומעליו קשרתי סדין זברה. תסרוקת מוגבהת בעזרת גליל נייר טואלט...וזהו..הייתי אשת אמזונס. או אשה לבושה מוזר בדברים שלא שייכים לכלום...מה זה משנה???? העיקר שהייתי במקום שאנשים שמחים בו...וששמחתי בעצמי.

הדבר היחיד שאני לא סובלת בפורים זה - הנצנצים...
אי אפשר להיפטר מהם. חודשים אחרי זה אני מוצאת נצנצים בכל מיני מקומות...

השנה....נחכה ונראה....בטח נחבר משהו מהתחפושות של הילדים עם שלי....כי הפורים שלהם כבר יגמר כששלנו עוד לא התחיל
אחחח החיים בקיבוץ....

רוזי! שמעודדת לצאת בפעם הזו בשנה מאזור הנוחות ולהיות הכי מגוחכים (לא - גיזעיים או סקסיים אלא מגוחכים!) שאפשר!

שאת ממש ממש אוהבת מצות?

נניח עם נוטלה, או מטוגנות עם סוכר ו / או קטשופ (אני אוהבת את שניהם יחד)?

אנטי נוטלה?

מילא מצה מטוגנת, אני מסוגלת להבין. אבל נוטלה?

וחופש זה תמיד דבר טוב. אני תמיד מתלבטת עד כמה שווה לקחת יום יומיים מידי פעם (למשל להאריך סופ"ש בעזרת חמישי או אפילו רביעי) - או פשוט לצבור ימים ואז לקחת חודש חופש רצוף.

מניסיון - החודש חופש רצוף (או במקרה שלי 5 שבועות רצוף) בהחלט היווה מנוחה טובה. מצד שני, אי שם ב 2009 - 2010 מחלקת כ"א אצלנו החליטה לאסור עלינו לצבור ימי חופש מטעמי תקציב, אז יצא שלקראת סוף השנה הייתי צריכה לקחת כמה סופ"שים ארוכים, וגם זה היה נחמד מאוד במיוחד כדי לעשות סידורים וכו' - למרות שהיה קשה לחזור לשגרה של לעבוד שבועות מלאים אח"כ...

Blue Rose

New member
איןדברכזה אנטי נוטלה...אני אנטי מצות....

ואיך שינית את הנושא???? מה עם איזו תחפושת סימלית? שיער מוזר? כובע? להדביק כתובת קעקע מוזרה על הלחי.....
אצלך אין ילדים שאת צריכה להיזהר לא להפחיד אותם....

ורק בגלל ששינית לנושא מעניין...ניסית נוטלה עם גבינה לבנה? אני מתה על זה! הרבה יותר מידי טעים! מצאתי עוד מעריצת נוטלה כמוני, ולימדתי אותה את הטריק הזה..ועוד אחד...
כשנשארת רק הצינצנת עם "קווי זרימת כפיות"....מוודאים שאין מהמתכת של המכסה, שמים מעט חלב בצינצנת וזורקים למיקרו לשוקו נוטלה איכותי שמודא שלא מאבדים אף טיפה!

עד כאן לטיפים חשובים של רוזי!

רוזי! שאלו היו בערך הטיפים היחידים שלה...

אני מתחפשת למתכננת בהיי טק...

עם ג'ינס וכפכפים. זה שאני מתלבשת כך כל יום רק אומר שאני פשוט יודעת מגוף ראשון איך להתחפש כך בצורה מוצלחת.

ואני מודה שאני חולה על גבינות - אבל היחידות שאני לא אוהבת הן קוטג' (בעיקר) וגבינה לבנה... וד"א, טעמתי פעם גלידת נוטלה בגלידריה טובה (שאני מתה על שאר הטעמים שלהם), ואיכשהו זה לא יצא מוצלח. נוטלה כנראה הכי טעימה בכפית (או כף)...

Blue Rose

New member
אף אחד/ת לא התחפש???מתכנן/ת? כלום????

איפה רוח החג????

אני סתם מושפעת מהילדים?

זכור לי שתמיד אהבתי את החג הזה.....תמיד עשיתי משהו....תמיד - צבע/איפור/מה שלא...

אולי זו רק אני...

polegra

New member
אני חולההההה הספקתי להתחפש רק בשישי בבוקר

ממש ביאס אותי כי הכנתי עוד 2 תחפושות וממש רציתי לצאת השנה
אבל לצערי מושבתת לפחות לשבוע הקרוב...

אבל לפחות בשישי בבוקר היה כיף (אמנם הייתי מלאה בכדורים אבל היה כיף) ובייחוד להסתובב מחופשת ולראות את הזקנים בבית אבות ליד הגלידה מחייכים למראה התחפושות. ממש עשה לי טוב על הלב

טלי

Blue Rose

New member
תודה תודה!!!

את מחיה בי את רוח החג...

וכמובן תרגישי טוב במהרה...

למרות שהייתי מחוסנת שפעת, השנה היתה השפעת הקשה ביותר שאני זוכרת....אז תשמרי על עצמך, תנוחי הרבה...וקחי כדורי טראומילס...הם עושים פלא ! (אני נשמעת כמו החם והחמה שלי- בעלי היה צוחק עלי עכשיו...)

ומה זה? כבר הילד רוצה להיות רופא? איזה כייף לאמא פולניה.....

אצלי השנה היתה חיפושית (שבגללה אי אפשר היה להתחפש יותר מידי...) וזו השנה השניה ברציפות- דמות מהפסטיגל...
שנה שעברה יהודה לוי (אפילו לא ידע את שם הדמות...) והשנה- קפטן גאדג'ט....כנראה עשה רושם - כי אין לו תפקיד גדול בפסטיגל....
לפחות השנה גם יצא לי לראות את הפסטיגל (תודה למקום העבודה ששלח אותי ואת בעלי והילד בחינם (!!!!) )...

מה זה מתחשק לי לצאת איתך מתישהו - אבל אני כזאת לא חיית מסיבות (מאלו שמתלוננים על הבומים)...אולי ניפגש עם הילדים בברלה? יש מופע של המגי'קל מיסטורי תור במרץ - באחת השבתות....אנחנו יכולים כולנו לרקוד....
תחשבי על זה...וגם כל אחד אחר שרוצה מוזמן...כמובן....

polegra

New member
האמת? שניהם הפתיעו אותי עם הבחירות השנה

זה התחיל מזה ששניהם רצו להיות נינג'גו...כי כווווולללללםםםםםםם יהיו נינג'גו או איזו דמות מסדרה אלימה כזו או אחרת...
סתם הלכתי עם רון וראינו את תחפושת הרופא והוא ממש התלהב (מאז שהיה מאושפז בבית חולים הוא הודיע שהוא יהיה רופא וירפא זקנים דווקא...) ראיתי גם מסי והתקשרתי לודור והוא לא הסכים רק נינגו...בסוף אחרי שכבר אזל מלאי המסי הוא החליט שזה מה שהוא רוצה ועשיתי שמיניות באוויר ובסוף קניתי לו חליפה מקורית ולא תחפושת באיזו קומבינה מטורפת...
כל כך גאה בהם שבחרו דמות לא אלימה עם איזו תמימות של מה שהם רוצים לעשות שיהיו גדולים. זכיתי לעוד שנה שהם ילדים :)
הם גם היו בפסטיגל אבל אצלהם זה לא תפס יותר מידי...וטוב שכך גם ככה יש להם יותררררררררררר מידי דברים שהם אוספים וכו...

אני גם לא חיית מסיבות...אבל כן אוהבת לרקוד וכו...מה זה הברלה? ומה זה המגיקל מיטורי? האוטו שלי מאושפז (הלך הגיר) ומקווה שכשהוא יצא סוף סוף אהיה ניידת מחוץ לגבולות הרצליה רעננה שמאפשר הרכב השני שלי שלא נוסע מעל ל60 קמ"ש חחחחחח

אנחנו חייבות להפגש!!!! - חוץ מזה שרון כל הזמן שואל עלייך חחחחחחחח יש לו קטע של קרשים על בנות קיבוץ :)

Blue Rose

New member
זה חייב ניידות

http://www.beraleberale.co.il/index.php/shows/254-kidsbeatles
יש שם גם ארוחת צהריים + מנות לילדים...(כמובן שהאוכל בתשלום נוסף...)

אבל וואלה - מתה על שירי הביטלס ועל הביצועים של הלהקה הזו! כבר היינו במופע הזה 3 פעמים (לפחות). מאוד קיד-פרינדלי. צריך עוד כסף למשקפי השמש המצחיקות שמוכרים בחוץ והילדים חולים עליהם....אבל אני רוקדת ונהנית....אז אין לי שום בעיה!

עוד מישהו/י רוצה לבוא?

למעלה