חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + שאלה

loserontheloose

New member
לא...

הנה התאריכים הארופאים שהוכרזו עד עתה - 09/26 Rehearse - Stockholm, Sweden 09/27 Rehearse - Stockholm, Sweden 09/28 The Globe - Stockholm, Sweden 09/29 Spektrum - Oslo, Norway 09/30 Wetten Daas - Berlin, Germany 10/01 Wetten Daas - Berlin, Germany 10/04 Gigantum - Aalberg, Denmark 10/05 Colorline Arena - Hamburg, Germany 10/06 Messehalle - Dresden, Germany 10/08 Schleyerhalle - Stuttgart, Germany 10/09 HallenStadion - Zurich, Switzerland 10/10 Forum - Milan, Italy 10/12 Ahoy - Rotterdam, Holland 10/13 Sap 3 Arena - Mannheim, Germany 10/14 Olympiahalle - Munich, Germany 10/16 Max Schmelling Halle - Berlin, Germany 10/17 Konig Arena - Oberhausen, Germany 10/18 Foret National - Brussels, Belgium 10/20 Wembley Pavillion - London, England 10/22 Point - Dublin, Ireland

temprf

New member
שיישרפו

שמתם לב כמה הופעות יש למניאקים האלה בגרמניה? הם לא יכלו לנצל את התאריכים האלה ולהופיע בישראל פעם אחת? חצופים!

plncos

New member
אני מסכימה ... יש אפשרות?

יש אפשרות לשלוח למכתב או משהו ... זה ממש מעצבן כל הקטע שאף להקה לא מגיעה לכאן בגלל כל המצב... שעכשיו יחסית נרגע (תודה לאל תפו תפו תפו) זה ממש מתסכל שבשביל האי פעם לראות את הלהקה שאתה אוהב או זמר אתה צריך לטוב לאן שהו .... זה מה שקרה לי גם עם ג'סטין... אני אוהבת מאוד את ג'סטין (התחלתי רק אחרי הפירוק של הבקסטריט כי הייתי מתוסכלת מוזיקאלית ואז שמעתי גם אן סינק שהם בכלל לא רעים!!! ממש אהבתי אותם) ובשביל לראות את ההופעה שלו הייתי צריכה לטוס לניו יורק...(היתה הופעה מדהימה .. הוא פלוס כריסטינה... חחח אבא לקח אותי .. הוא כמעט התפגר באמצע !:)) ועכשיו אני אצטרך לעשות אותו דבר בשביל הבקסטריט ..בעעע( זה לא שאני לא מוכנה להשקיע זה פשוט שאם הם היו בארץ בדרך כלל יש שתייים או שלוש הופעות אז הייתי באה לכל אחת מהן ...!!!)

ringe lotte

New member
זה מובן,

הרי בגרמניה יש להם המון מעריצים, וזה בערך המקום הראשון בו הם ממש הצליחו. למרות שממש הייתי רוצה שיופיעו בארץ, כ"כ. בנתיים אני לא רואה את עצמי טסה לשום מקום בזמן הקרוב.

למעלה