חג שמח.שאלה לי.

גנדרן

New member
מה פתאום

אני לא אמות לי יש חיי נצח, רק לך זה יקרה יקירי....
ומניין לך שהרבי מלובביץ לא מת?

ההוכחה לכך שהוא לא מת היא

שהוא לומד תניא בקבר, וכמו שכל ילד יודע, אנשים מתים לא יכולים ללמוד.

גנדרן

New member
אני אסביר לך

למה הפתאים חושבים שהוא לא מת, הסיבה היא בגלל קוצב הלב שלו.
אחרי שרבי מנחם מנדל שניארסון (הלובביצער בפי כל) שבק חיים, קרה אירוע נדיר ברפואה המודרנית, וליבו חזר לפעום באופן לא טבעי בגלל קוצב לב שהיה לו, ולכן חסידיו המשיחיים ראו בכך אות שלא מת, וסרבו לקבור אותו.
היה עימות מטורף שם בין החסידים, וביה"ד של חב"ד אחרי התייעצות עם רופאי ביה"ח מאונט סיני, קבעו שהוא מת ויש לקוברו. בין המזכירים של הרבי התלהט הוויכוח, והוחלט שהרב אליהו יכריע, והוא הכריע שהרבי וודאי מת עפ"י כל כללי ההלכה והרפואה. וכך החלה ההלוויה, רק שקומץ הזוי של חסידים לא קיבלו זאת, ועל קברו הטרי נשבעו לו אמונים "יחי אדוננו וכ"ו ומאז יש שני פלגים בחב"ד, הפלג ההזוי המשיחיסטי והפלג הנורמטיבי.
אבל הוא לא לומד שם תניא, זה בטוח, כי הרבי לא למד מעולם תניא בבית קברות ועוד ליד חמיו....

גנדרן

New member
הזרם המשיחי

קיים עוד מזמן חמיו של הרבי הריי"ץ, כשבעצם עם מותו אמורה הייתה להיות "משיחה" (בתו הבכורה של הריי"ץ והיורשת החוקית היחידה של כל חב"ד רוסיה הלבנה....) אלא שהבת, כמובן העדיפה להכתיר את בעלה למשיח(מה לה ולכל הצרמוניה הזאת....) הוא הסכים אחרי שהיא שיכנעה אותו להיות ממלא המקום של המשיח (הריי"ץ) וכך הרבי ראה עצמו עד פטירתו כממלא מקום בלבד...., אבל נשארה הרבנית שניארסון היורשת החוקית של חב"ד, וככזאת היא ניהלה בתקיפות קרבות משפטיים על ירושת אביה בבתי המשפט של ארה"ב עד רגע פטירתה. כך שאם תרצה הזרם המשיחי קיים בחב"ד כבר

גנדרן

New member
דרך אגב

כאשר הרבנית חיה מושקא שניארסון הייתה מתקשרת בטלפון לצורכים של חב"ד היא הייתה מזדהה כ-"נשיאת חב"ד העולמי" וכך חתמה על מסמכי ביהמ"ש הפדרלי בארה"ב, כשדרשה להחזיר לבעלה את ספריית אביה הריי"ץ שהוחרמה בידי הבולשביקים בשנות מאסרו.
היא הייתה נשיאת חב"ד, והוא ממלא המקום, יש אומרים שהיא גם "אשמה" בפיתוח פולחן המשיחיות, סביב בעלה מנחם מנדל שניארסון, מסיבות שונות שלא כאן המקום להרחיב

מענדעלע

New member
אתה מתלוצץ או מתכוון ברצינות?

אני מקווה שהאפשרות הראשונה היא הנכונה, כי מעולם לא ראיתי רצף של שגיאות עובדתיות גסות על חב"ד כמו בשלוש הודעותיך האחרונות.

למעלה