חג שמח מכל הלב

חג שמח מכל הלב

חג שמח מקווים לראותכם כל יום נהיה באיזור אחר בארץ שיהיה לנו כיף

../images/Emo141.gif חג שמח לכולם ../images/Emo39.gif(ארוך)

רציתי לפתוח הודעה אך ראיתי שהקדימו אותי.... חג שמח לכל ההריוניות שהצליחו להגשים את החלום, חג שמח לכן אחיותי החותרות במרץ ליעד הנכסף, מי יתן ונזכה בפסח הבא לחבוק תינוק, חג שמח לכל המצפות לבטא, הלוואי והפעם זה יצליח, חג שמח לכל המשפחות שלנו, לבני הזוג, להורים, לחברים, לכל אלו שמלווים אותנו בדאגה ובציפיה, לאלו המלטפים אותנו, המקווים בשבילנו, לאלו שתומכים בנו ומעודדים. חג שמח גם לרופאים, לאחיות, לטכנאיות, לאנשי המעבדה ולכל אלו שבלעדיהם לא נוכל להגשים את החלום. שלכם, סיגל

חגיתלה

New member
../images/Emo140.gif חג שמח

לכל הבנות היקרות מזל טוב לכל ההריוניות בהצלחה לכל הממתינות הומטפסות בהצלחה לכל החברים והחברות שיהיה חג פסח כשר שמח ומאושר לכולנו ומי ייתן ובשנה הבאה נשב כולנו בסיס שולחן הסדר עם ילד בחיקנו או בבטננו חג שמח חגיתלה

פּוֹנְג

New member
חג שמח לכל בנות הפורום

מי יתן ובפסח הבא יהיה על ידנו כיסא תינוק או לפחות לא נוכל להתקרב טוב לשולחן כי הבטן תפריע לנו.

Big Mama 1

New member
חג שמח ../images/Emo157.gif

חג הכי שמח בעולם לכל ההריוניות החדשות
חג הכי אופטימי בעולם לכל המטפסות על הקירות ומחכות לבטא
חג הכי קל ונעים לכל החותרות שממשיכות ללא לאות
וכל חברותי, יש אישור מיוחד מהרבנית מאמא, לא לאכול מרור בליל הסדר, אנחנו אוכלות מספיק מרורים כל השנה לא?

eti22

New member
../images/Emo155.gifחג שמח

חג שמח לכל בנות ובני הפורום שהחג הזה יהיה המעבר לחרות בשביל כולנו
אוהבת
אתי

i p e r e t z

New member
חג שמח ../images/Emo155.gif ../images/Emo13.gif

חג אביב שמח וכשר שלום ואהבה ו BABY
קטן בקרוב לכולנו....... ענבל

רוית ב

New member
אמן ואמן ואמן!!!!!!../images/Emo57.gif

חג שמח!!!!!! אני חושבת שהפורום שלנו הוא באמת חגיגה כל כך הרבה תמיכה ועידוד ללא לאות... אני מצדיעה לכולן!!!!! בפסח הבא צריך לעשות סדר אצל פונג בבית עם התינוקות מנהלת או לא??

בולה101

New member
חג אביב שמח ופורה../images/Emo24.gif

כמו שנאמר על בני ישראל שיצאו מעבדות לחירות. גם אנחנו נצא מכל הטיפולים האלו בנות. עבדים היינו לדקפפטילים למינהם לגונלים ושות' לפנינים ולמכשפות (יימח שמם) לא עוד. זהו אוטוטו בני חורין אמן על כולנו חג שמח

למעלה