חג שמח לפורום מתוק

חג שמח לפורום מתוק

תמיד בצחוק אני אומרת שאני מתוקה ועכשיו יש לי הוכחות מדעיות אני לא מאוזנת כלל , סכרת סוג 2 אבל שהתפרצה עקב טיפולים כימותרפיים וקורטיזון כשנה וחצי ללא טיפול בסכרת שברקע . גילו את הסכרת בערך 372 בשנת 92 והצליחו להוריד אותה מעט בעקבות טיפול לקוי בצבא(הייתי בקבע) ומתחים נאלצנו להתחיל בתרופות ולעבור לאינסולין אחרי דלקת ראות קשה וחזרה לקורטיזון השאירו אותי עם אינסולין שנה והמצב רק החמיר עד שהרופא בקש שאמצא מקום אחר לטיפול בסכרת , הייתי מטופלת בתל השומר אני רגישה לחלב, גורם להידרדרות הנשימה, ולכן העדיף להעביר אותי לרופא אחר, אמר את סיכון רפואי עבורי פגשתי תזונאית טבעונית שבעזרת דיאטה הצליחה להוריד את הסכרת למצב טוב וירדנו מהזריקות לתקופה, בשיתוף רופא סכרת בקהילה שרפא הסכרת עזב , לצערי , הגיע אחר שלא דיבר איתי כלל והצליח לשבש את האיזון של הסכרת שלי לחלוטין כיום אין לי רופא סכרת כלל , אני מזריקה 3 פעמים ביום הHBA1C יושב על 11.6 כבר שנה ערכי הסוכר לא יורדים מ250 בצום ועכשיו התחילו כאבי פרקים בידיים וברגליים בקושי יכולה ללכת או לשבת וכל הזמן כאבי תופת הטיפול באווינדיה לא מתאים לי כי אני רגישה לסוכר וגלוקופז' גם לא כי יש בעיה בריאות בעקבות ההקרנות מה עושים עם הפרקים של כף הרגל והבצקות של ידיים ורגליים כי הישיבה בלתי אפשרית ישר הרגל קופצת לא נעים ככה להסתובב בציבור אז מתכנסת בבית , וגם הסוכר הגבוה גורם לבריחות שתן יש לכם עיצה טובה , האיזון זה לא האוכל ,יש בעיות וזה הגורם לסוכר הגבוה אמא שנמצא בבית אבות ,ולאחרונה עברה ניתוח כריתה של השד , ואני רצה איתה ואז פחות מטפלת בעצמי והשקט הנפשי ושעות האוכל משובש.

נסיכה מתוקה ../images/Emo140.gif

הסיפור שלך כול-כך מורכב ומסובך אבל עובדה שהצלחת בעבר ולא זה לא רק בגלל הרופא אלא בגללך את
זה נכון איזון זה לא רק אוכל- זה גם טיפול נכון שמתאים לך. כמו גם טיפול בשאר הבעיות שברקע שכן הסוכרת אינה מקלה עליהן והן אינן מקלות על הסוכרת
. בראשית את צריכה למצוא רופא טוב מומחה בסוכרת רצוי מרפאת סוכרת טובה שיש בה גם דיאטנית, פסיכולוג ותמיכה מתאימה. אולי אפילו לנסות למצוא את אותו רופא שטיפל בך בעבר בהצלחה אפילו טלפונית שיפנה אותך למישהו טוב שיוכל לעזור לך כמו שצריך- הוא מכיר אתותך ואת בעיות הרקע שלך ויוכל אולי לעזור. אם את על 250 בצום - אין לך מספיק אינסולין- צריך לשנות מינונים אולי לעבור למשאבה? לגבי בצקות- אני יודעת שלבצקות ההריון אומרים לשים כרוב למשך הלילה - הכרוב סופג את הנוזלים ואולי זה יוכל לעזור- להזיק זה בטח לא יכול, אז שווה לנסות. המון בהצלחה.|הצלחה| אשמח לשמוע מה קורה ואם הדברים זזים

מומחה לסכרת, וכאבים בכף הרגל

הרופאה שלי בקופת חולים הרימה ידים מזמן , אני נעזרת במוצרים אלטרנטיבים כמעט צמחונית, אף רופא סכרת לא מוכן לקחת אחריות עלי ולטפל בי בקשתי רופא לכף רגל , היא סרבה רק הוסיפה לי אינסולין לבוקר ומאז הכאבים ברגליים החמירו , ורמת הסוכר לא ירדה אני דיי מיואשת מהמצב, מה גם שהרופאה לא בדיוק יודעת מה לעשות איתי לרוב אני נכנסת ויוצאת ממנה בלי פתרונות וצריכה לבד לרפא את עצמי אם זה בעזרת הרופא הסיני או רפלקסולוגיה או ניחושים כאלה ואחרים נעזרת בדיקור או מסג לשיפור המצב ברגליים . איך אפשר להקל על הפרקים ברגליים?

אין מצב שלא יפנו אותך לרופא כף רגל

הרגל הסוכרתית ידועה כבעיתית ויש לזה פתרונות (ביום חמישי יהיה לנו אירוח בנושא). הרופאה שלך לא יכולה לסרב לשלוח אותך לרופא מומחה. התקשרי למוקד של הקופה ותבקשי תור ישירות עליו. האם הרופאה שלך היא רופאת סוכרת או רופאת משפחה? אמנם רבים מרופאי המשפחה מטפלים בסוכרתים אבל זו לא המומחיות שלהם מומלץ לפנות למרפאת סוכרת.

למעלה