חג שמח לכולנו!!!

• פותח הנושא Hamsa
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

הוביטית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif יקרה !!

וגם לי איחלו "חג שמח"...

אתמול התקשרה אלי חברה לאחל חג שמח. לא דיברנו כחצי שנה. אני: הי, מה עניינים? היא: בסדר, וגם יש לי בשורה... אני (כשלא היה לי ספק שהסכין הולכת להינעץ לי בבטן): את בהריון? היא: כן! (נעצה את הסכין עמוק בבטני, אבל אח"כ גם סובבה אותה בתוכו) תאומים! אני (בנימוס פולני): איזה יופי... היא: כששמענו שיש לנו תאומים בעלי כמעט התעלף. אני לא יודעת איך נסתדר עם שלושה קטנים (הגדולה שלה בת שנתיים ושבעה חודשים) אז אנחנו עוברים דירה כדי להיות קרובים לאמא שלי... שלא יהיה ספק: לא, הם לא עברו טיפולי פוריות! כן, הם כן יודעים שאני בטיפולים כבר שנתיים ורבע! אבל אני בטוחה שהיא לא חשבה שבשורה כזו בערב החג תעשה לי כל כך רע בנשמה. וכאילו שלא מספיק, קצת אחרי שפתחנו את הדלת לאליהו הנביא, המכשפה הגיעה... "חג שמח", הא!
יקרה !!
ואם הכותרת לא ברורה .. חיבוק ונשיקה . תודי שאצלנו הטעם של ההריון שעוד יבוא הרבה יותר מתוק !!! שלא לדבר על הילדים ... ועוד חיבוק.

hope13

New member
אוי ורדה, אני כל-כך מבינה...

וגם לי איחלו "חג שמח"...

אתמול התקשרה אלי חברה לאחל חג שמח. לא דיברנו כחצי שנה. אני: הי, מה עניינים? היא: בסדר, וגם יש לי בשורה... אני (כשלא היה לי ספק שהסכין הולכת להינעץ לי בבטן): את בהריון? היא: כן! (נעצה את הסכין עמוק בבטני, אבל אח"כ גם סובבה אותה בתוכו) תאומים! אני (בנימוס פולני): איזה יופי... היא: כששמענו שיש לנו תאומים בעלי כמעט התעלף. אני לא יודעת איך נסתדר עם שלושה קטנים (הגדולה שלה בת שנתיים ושבעה חודשים) אז אנחנו עוברים דירה כדי להיות קרובים לאמא שלי... שלא יהיה ספק: לא, הם לא עברו טיפולי פוריות! כן, הם כן יודעים שאני בטיפולים כבר שנתיים ורבע! אבל אני בטוחה שהיא לא חשבה שבשורה כזו בערב החג תעשה לי כל כך רע בנשמה. וכאילו שלא מספיק, קצת אחרי שפתחנו את הדלת לאליהו הנביא, המכשפה הגיעה... "חג שמח", הא!
את יודעת, גם לי יש חברות שאני תמיד בכוננות ספיגה להודעת ההריון שלהן... כן, כולם יודעים שאנחנו בטיפולים ואף אחד לא באמת יודע כמה זה קשה. כמה הדבר שאמור להיות הכי טבעי בעולם הוא עבודת פרך, רצופת סבל עבורנו ומעטים החברים שמגלים את הרגישות המתבקשת. לא אמרתי שלא יכנסו להריון, אבל יש דרך לומר כל דבר. ואת הסכין שננעץ לך בלב, גם אני הרגשתי. שולחת לך חיבוק גדול, גדול והמון הבנה לכל הרגשות האלה. חג שמח!

רידל4

New member
ורדה, מקסימה ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

את יודעת, גם לי יש חברות שאני תמיד בכוננות ספיגה להודעת ההריון שלהן... כן, כולם יודעים שאנחנו בטיפולים ואף אחד לא באמת יודע כמה זה קשה. כמה הדבר שאמור להיות הכי טבעי בעולם הוא עבודת פרך, רצופת סבל עבורנו ומעטים החברים שמגלים את הרגישות המתבקשת. לא אמרתי שלא יכנסו להריון, אבל יש דרך לומר כל דבר. ואת הסכין שננעץ לך בלב, גם אני הרגשתי. שולחת לך חיבוק גדול, גדול והמון הבנה לכל הרגשות האלה. חג שמח!
ורדה, מקסימה

קודם כל תודה על התמיכה והעידוד שאני הייתי זקוקה לו. צר לי לשמוע על חמותך חסרת הטאקט ועל החברה עם הבשורה. אני מנסה לחשוב מה אני הייתי מעדיפה לשמוע ואיך. כלומר, אם חברה טובה שלי נכנסה להריון והיא צריכה לחשוב פעמיים אם לספר לי ואיך לספר לי (וזה קרה לי 3 פעמים מאז שהתחלנו לנסות, כשאני סופרת רק חברות טובות), זה קצת בעייתי בעיני. חברים טובים ואני מדגישה טובים, כי את השאר אני לא סופרת הם לטוב ולרע. אני עם הסיפור שלי שכולכן אני מניחה, קראתן (יהיה דופק לא יהיה דופק, טרטוגני או לא) שלא נגמר - כבר סיפרתי לכל החברות הטובות ולמשפחה הקרובה. בתסריט הכי גרוע - לא רוצה לעבור את זה לבד! אם זו חברה של פעם ב... דלגי. על תתייחסי, חבל על האנרגיה!!! ואם זו חברה טובה, תשמחי בשבילה. אני סומכת עלייך שבחרת חברה כזו, שזו היתה הכוונה האחרונה שלה, לפגוע בך. לסיכום, יש לבחור את החברים הטובים שלנו בקפידה ולדאוג לא להפגע/להעלב מכל השאר. בקרוב אצלך, אח לעידן המקסים. לפחות גיסתך מבינה אותך ואמפטית, שלי גועלית
. רידל4

רידל4

New member
איך מקפיצים?? ../images/Emo105.gif

חג שמח לכולנו!!!
ומה תגידו על זה - התקשרתי לאחל חג שמח לחברה שהקשר עמה לא הדוק במיוחד, ואז היא סיפרה לי שהיא בהריון.... (עד שכבר הצלחתי לשמור 'פאסון' איזו תקופה ולשמור על מוראל גבוה ואופטימיות). גם אתן לפעמים מרגישות שכל העולם מסביב בהריון?! חג אביב שמח, והלואי וכולנו נלבלב בקרוב....
איך מקפיצים??

Big Mama 1

New member
מתוקתי זה לא יקפוץ כי...

אוף, לא קופץ. ורדה אני מקווה שתקראי
מתוקתי זה לא יקפוץ כי...
ההודעה המקורית היא מלפני יותר משלושה ימים. במצב כזה שום צפרדע לא תקפיץ את ההודעה
וגם לא חתולונת
חיפושית
או סתם שפן בכובע
מה קורה אצלך? יש עידכונים???

מצב
הנושא נעול.
למעלה