חג שמח לכולם!

חג שמח לכולם!

אני רואה שלא פתחו שרשור חג שמח (או שפתחו ופיספסתי
)... אז שיהיה לכולכם חג שמח! (וגם כשר - למי שזה רלוונטי לגביו)
תהנו! אני לצערי עובדת כל יום אבל לפחות בשעות סבירות ככה שאפשר לעשות דברים אחרי...

RReuTT

New member
חג שמח וכשר לכולם

או לפחות למי שזה רלוונטי לגביו
גם אני עובדת כל ימות החג אז שיהיה לכולנו חג שמח עם כמה שפחות לקוחות מעצבנים.

חג שמח וכשר לכולם ../images/Emo155.gif

גם אני עובדת בחוה"מ, אמנם לא כל יום אבל עובדת. כמו מקומות רבים, גם מסעדות נתב"ג הוכשרו לפסח והעובדים לא ממש מתים על זה. איך אצלכם הולך עניין החמץ בפסח, מותר לכם להביא מהבית?

Jazz Singer

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif

אני בשבוע חופש ומברכת על כל דקה מהחופש הזה. מה בתוכנית? לישון, לנוח, לראות טלויזיה ואולי גם קצת לישון
פסח כיף לכולם

חג שמח וכשר../images/Emo140.gif

אני סוף סוף שמחה ליומיים של חופש אחרי חודשיים רצופים של עבודה, מאז שלמעשה התחלתי את העבודה הזאת... רביעי- חמישי אני עובדת יום רגיל של 8 עד 5, וברביעי אני למעשה גם מתחילה את החפיפה לתפקיד החדש, מקווה שיילך טוב
אני רק מקווה להחזיק מעמד בעבודה מבחינת אוכל למשך כל היום....

Black Star

New member
Happy Pesach everybody!!!

Im in Barcelona right now but I didnt forget the forum so have a great holiday, and I hope the seder was fine for all of u... So,whos got a vacation for hol hamoed? Im guessing most dont, in our place those r like the craziest days cuz all the people who dont work come to buy their mobiles... And of course - I apologize for the English but I can only read Hebrew in this comp... Have a lovely Pesach and try to handle the matzas!!! Yaeli

למעלה