חג שמח לכולם

spirit21

New member
חג שמח לכולם

שלום לכולם! רציתי רק לאחל לכולם חג שמח! זאת הפעם הראשונה שאני מופיע בפורום הזה אז רציתי להגיד שלום... אני מעסה הוליסטי ומטפל ברייקי שכרגע משתחרר מהצבא. רציתי ליצור קשר ולהכיר חברה בגילי שמתעסקים בתחום. תכתבו ונדבר... מאחל לכולם אהבה, שלווה והגנה! ביי

spirit21

New member
תודה רבה אוריאל ../images/Emo13.gif

תודה רבה אוריאל! הייתי רוצה לבקש ממך לידע אותי אם את מכירה חברה בגילי שצטפלים ברייקי כי חוץ מלטפל בעצמי הייתי רוצה לארגן קבוצה של אנשים להחלפות טיפולים, מפגשים רוחניים וסתם בשביל הכיף
תודה רבה שוב, חייב לזוז באהבה

בבקשה...

האם ה-21 ליד השם הוא הגיל? בכל אופן אני לא מכיר קבוצות אך בהחלט ניתן להקים אחת ואולי אנשים בפורום ישמחו להצטרף, גם אלו שלא יודעים רייקי ויקבלו טיפולים מאלו שיודעים. אישית במסגרת עבודתי השנייה (צה"ל) אין לי הרבה זמן לארגן ולתאם מפגשים אך אם מישהו/י מחברי הפורום ייזום מפגש ויהיו אנשים אשמח להצטרף גם. אז מי מרים את הכפפה? אור וטוב אוריאל מעוז

spirit21

New member
מפגשי רייקי

שלום!!! אז ככה... 21 זה כן הגיל ובוא נרים את הסיפור הזה. אני חשבתי על מפגשים של אנשים שכן מטפלים ברייקי כדי שיהיה אפשר לעשות החלפה אחרי שקבוצה מסויימת קיבלה טיפול, אז נראה לי שלפחות בהתחלה עדיף שיבואו רק מטפלים. זה יכול להיות אצל מישהו בבית או בחוץ, נביא כיבוד קל, נכיר אחד את השני, נעשה טיפולים, ניתחבר ונראה לאן זה יוביל. אני מאזור המרכז כך שחשבתי על האזור הזה (וכמו שאמרתי לך גם על הגילאיים שלי אם זה אפשרי) בלי שום תשלום או מנוי או כל צורה אחרת של חמדנות. אני רק הגעתי לפורום אז אתה תדע הרבה יותר טוב ממני איך אפשר לארגן את מבחינת : למי אנשים יפנו ולאיפה ואיך נרכז את כל העניין. בכל מקרה בוא נתחיל לזרום עם רעיונות... תודה ושבוע טוב

למעלה