חג שמח לכולם !!!

iamregev

New member
חג שמח לכולם !!!

שלום לכולם וחג שמח !!! פעם ראשונה שהייתי בהופעה של יהודה פוליקר הייתה לפני שבועיים בערך בהופעה שלו ברמת גן אני לא מתאר לעצמי אפילו את ההתרומות נפש שהייתה בהופעה שלו בקיסריה .... אני רוצה להודות לרינה ,לאריק וליסמין שבזכותם יצא לי להיות שם !! יש את חברי הלהקה כגון רומנו שהוא אלוף אבל יהודה .....אתה אלוף האלופים !!! :) אחלה שנה טובה רגב.

רינה ד

New member
../images/Emo24.gif יוגב... זה אתה רגב?

קיבלת את התמונות שלך עם יודה...? וההופעה היתה לפני שבוע ויומיים...נבהלתי, חשבתי שפיספסתי איזו הופעה לפני שבועיים שלא ידעתי עליה... שנה טובה גם לך... ואיפה היית עד עכשיו? רק עכשיו מתחיל להירגע מההופעה??? וברוך הבא...

iamregev

New member
:) רגב לא יוגב

כן רק עכשיו אני מתחיל להתאושש מההופעה עדיין יש את האופוריה שאני ואריק ושי עוד חבר יושבים ומנגנים אז תמיד יש את הדחף הזה "בכפיים ....... בידיים ......" את בטח מבינה למה אני מתכוון ובקשר לתמונות עדיין לא הגיעו אלי ואני כבר מת לראות אותם !!!! :)

ספי סול

New member
רגב... (או יוגב?) ברוך הבא ושנה

טובה גם לך... שמח שנהנית מההופעה באמת היה מדהים ואפילו אחרי שבוע ויומיים (דייקתי רינה) אני עדיין מתרגש מההופעה, עדיין לא עבר...

רינה ד

New member
קבל...

רק שתי תמונות כי הצטלמת עם יודה פעמיים!!! את התמונות מההופעה כבר העליתי הבוקר תראה למטה בהמשך הדף...

iamregev

New member
הצעקה 1

הוא צועק שם "לחיים" :) אז שיהיה לחיים לשנה החדשה :)

iamregev

New member
:))) טאנקס רינה

תודה רבה לך רינה !!! אני מחפש את התמונות בינתיים !!

iamregev

New member
ברכות למברכים

תודה תודה ! לא יודע מה עם השאר אני יודע שאני לא ישן :)

iamregev

New member
פשש !!!

איך הצלחת יא אללה !! כל הכבוד לך זה לא פייר אני בכלל לא ראיתי אותך !!

ראית מה זה?..

אתה לא רואה אותי אבל אני רואה אותך...ועכשיו נכון היית מאחורי ה- "ראשי"..?..

למעלה