חג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
חג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!

שיהיה לכם פורים נהדר, אנשים!!!!!! תבלו היום!!!!!!!

k k1

New member
פורים שמח!!!!!!!!!

גם ממני!
תודה אנה בובה!

אההההה.. תראו אני בחברי הקהילה עם

השם החדש..! חח נחמד אז יהיה אותי פעמיים גם עם מיי ג'וש..! ואיזה תמונה מהממת זאת התמונה שלו עם הירוק צהוב הזה נו איפה שיש לי בפאקינג כראזי יוווווו איזה תמונהה

k k1

New member
עדי עדי עדי עדי

וכולם! חח הצלחתייייייייייייייייייייייייייייי להרשם להייד פארק סוף סוף!!!!!!! אחרי ניסיונות רביםםםםםם!

קריןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! חחחחחחחחחח

הגיע הזמן!! שמחה בישבילך מותק!! סוף סוף..! מה הכינוי שלך שם..?......? ואיך הצלחת בסוף.....?..?!@

k k1

New member
חחחח עדידוש אל תשאלי אפילו

זוכרת שהבעיה שלי היתה שלא ידעתי מה האימייל של הספק?? אז בקיצור פתאום נזכרתי שאני יכולה להכנס לאתר שלהם ולברר שם (למה לעזעזל לא חשבתי על זה קודם??!?!?) אז ביררתי ואז אני הולכת להייד פארק ומנסה להרשם אבל זה אומר לי-לא ניתן להרשם כעת, ובמשך כמה ימים זה ככה... ואז בסוף כן הצלחתי להכנס ומילאתי ת'פרטים שלי ומה אני רואה?!!?!?!?- שפתאום בכלל לא צריך ת'אימייל של הספק אלא ת'אימייל שלי!!!!!!! דפקים סתם סיבכו אותי ואז רשמתי והתחלתי להסתבך עם הסיסמא ועדיין אני מסובכת כי זה אומר לי שזה שלח ת'סיסמא אבל לא מופיע לי כלום בתיבת דואר אבל הצלחתי לרשום הודעה בפורום של פייב שזה אומר אני רשומה שם... בקיצור בלגן שלם ואני עדיין מנזה למצוא ת'סיסמא שלייי חחחח

אההה מה זה בכלל?..?

kk1..? חח ואהבתי את החידוש....... ולמה את לא רושמת הודעה שאת חדשה..? ובכל למה את לא רושמת שם..?

k k1

New member
k k1

השם הפרטי שלי זה קרין וגם השם משפחה שלי מתחלי ב-ק' או k אז חיברתי ואני לא רושמת כי זה לא שולח לי ת'סיסמא לאימייל משום מה אבל אני ינסה עכשיו עוד פעם לרשום

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gifקרין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל"ט על ההודעה הראשונה שלך בהייד!! כל הכבוד שסוף סוף הצלחת להכנס!!

k k1

New member
תודה אנה מתוקה שלייייייי!

את גם לא מצליחה להרשם לשם, נכון? טוב נו הפורום שלנו יותר טוב! חחחחחחח

LadyLuvJess

New member
קרינוווווווווש!!!

מזל"ט מתוקההה!!! יאיי ועכשיו נהיה ביחד בפורום פייב!!! ישש!!! <<למי שלא ידע, כן, גם אני אהבתי את פייב כשהם היו קיימים (כלהקה). מאוד.>>

k k1

New member
תודה בובתי!

ונכוווווווון! נהייה גם שם ביחד! חולה עלייך!

אה קרין רשמתי לך גם תגובה בהייד

פארק.. ובאמת איך שחכת את לאדי לוב ג'אס!!..! אוףףףףףף נמאס לי כבר צריך למצוא לך שם! יאללה מעכשיו נקרא לך ג'ס מהכינוי שלך פה.. חח נגיד קיצור מ.. אממממ ג'סיקה חח סתם שונאת את השם הזה אבל ג'ס זה בסדר.. לא..? אם לא אז תבחרי שם כבר יאלההההה

k k1

New member
עדיין לא נכנסתי לשם

אבל לאאאאאאאא שכחתי אותה היא פשוט לא רושמת שם אף פעם אז לא חשבתי שהיא שם אבל מה פתאום שאני ישכח את הבובה הזאת?????? רשמתי לה בפייב, ששם היא כן רושמת! ואהבתי- ג'ס! אני מקווה שגם היא תאהב

יאפ נקווה..!

ואממ על מה יש לדבר על פייב כאילו אחרי שהם התפרקו כבר לפני כמה שנים..?..? ודווקא היא רושמת בפורום של אמ' אני רואה אותה שם לפעמים!..!

למעלה