חג שמח לכולם

חג שמח לכולם

אהלן אני מטובע חדש חודש אחרי וסגירה של 5 רציתי לדעת כמה הותיקים שפה סגורים ומאיזה סגירה מתחילה הירידה הדרסטית במשקל

מאד אינדוידואלי

כשבקיצון האחד מצויים אלה שירדו את כל המשקל מבלי לסגור, ובקיצון השני אלה שמתחילים לרדת אחרי 7-8. כל הטווח לגיטימי. הכל אישי. סבלנות היא מילת המפתח.

אופירA

New member
מנהל
מאוד אינדיבידואלי

אחד סגור 5, השני 6, השלישי 8 והרביעי 11...

אופירA

New member
מנהל
הסבר

זה לא הולך לפי כמות הסגירה. זה הולך לפי הרגע שבו מגיעה הגבלה משמעותית. לכל אחד ההגבלה המשמעותית מגיעה בסגירה אחרת. לכן בכל סגירה צריך להרגיש ולהעריך מה מידת ההגבלה, ולבדוק כמה אצלך ירדה כמות המזון הנאכל לאורך זמן. בהתאם להרגשה זו, הולכים וסוגרים סגירה נוספת (אפשר להתייעץ איתי בטלפון, לגבי אומדן ההגבלה ואומדן הסגירה הנוספת הנחוצה. כמו כן, אפשר לתאר פה בפורום את הנתונים בפרוטרוט, נתוני הרגשה בזמן אכילה ונתוני כמויות אכילה, ונוכל לעזור לך להעריך את רמת ההגבלה). כאשר מגיעה הגבלה משמעותית, מתחילים לראות את הירידה האינטנסיבית במשקל.

סגור 5

לא ירדה הכמות משמעותית פשוט חלק לא עובר מלחיץ קצת שאנשים חצי שנה אחרי וירדו בצורה דרסטית ואצלי לא זז

אופירA

New member
מנהל
תשווה את עצמך לאנשים הנכונים

אנחנו פה כמות גדולה של אנשים, שלא ירדו כמעט כלום בחצי השנה הראשונה לניתוח, ואח"כ ירדו בקצב. תשווה את עצמך אלינו, לא לאלו שירדו בהתחלה. יש הרבה סיבות שבגללן יש אנשים שיורדים בהתחלה, ויש אנשים שלא יורדים בהתחלה. ההיגיון הוא שלא תרד במשקל כל עוד כמות המזון לא יורדת בצורה משמעותית. רק כשכמות המזון יורדת בצורה משמעותית, מתחילים לרדת במשקל. אני ירדתי ב-5 החודשים הראשונים 6 קילו בלבד, מתוך 104. אחרי שנה מהניתוח נרשמה ירידה של 25 ק"ג. אחרי שנה ורבע מהניתוח נרשמה ירידה של 33 ק"ג = מעל 80% מעודף המשקל שלי. נשארו 7 קילו מסכנים שלא יורדים. מה רע, תגיד לי? תשווה את עצמך אלי, ואל עוד כמה פה, ולא תיאלץ להרגיש לחוץ. אני פה משננת לאנשים בלי סוף שאחרי סגירה ראשונה לא מרגישים הגבלה ושבחודשים הראשונים אחרי טבעת לא יורדים, ואנשים עדיין מעדיפים להרגיש לחוצים. זו בחירה. אין לי נתונים כמה עודף משקל יש לך, מה ה-BMI, מה סוג התזונה. תביא בחשבון שאם סוג התזונה לא משתנה, רק הכמויות, יש מוגבלות ליכולת הירידה במשקל. למרות שעם כל הממתקים שאני אוכלת, עדיין ירדתי 80% מעודף המשקל שלי. ביום שאני אשנה את התזונה שלי לתזונת ריבוי ירקות והפחתה משמעותית בממתקים, ופעילות גופנית יותר סדירה ואינטנסיבית - יירד גם העודף. אני מחכה ליום הזה בהרבה סבלנות, כי אין לי הכוחות כרגע לעשות שינוי כזה בחיים.

תודה

צודקת תודה על החיזוק ! בהצלחה עם השאר. שיניתי קצת תהרגלים מקווה בעה לראות תוצאות הלחץ יותר בא מבחוץ אנשים לא מבינים מה זה טבעת פתוחה אז קצת מלחיצים אולי היה טעות לספר ...כמה את סגורה היום?

אופירA

New member
מנהל
היום אני סגורה 6.5

בהתחלה סגרתי 3, סגירה שנייה 5, סגירה שלישית 6 וסגירה רביעית 7, ואח"כ סגירה חמישית 7 ורבע. בשלב זה ירדתי כמה חודשים בקצב של כ-4 קילו לחודש. אחרי בערך חצי שנה, כשרזיתי, הסגירה התחילה ללחוץ. בהתחלה היא ננעלה ופתחתי 1/2CC. אחרי כמה חודשים שוב היתה התהדקות אז פתחתי 1/4CC. אחרי כמה חודשים שוב היתה התהדקות, אז פתחתי 1/2CC כי אני לא רוצה להיות על הקצה עם הטבעת. אני רוצה רווח של בריאות, ולעשות את שאר העבודה עם הרגלי התנהגות. לוקח זמן? אף אחד לא רודף אחרי. אנשים לא מבינים מה זה טבעת. בהתחלה באמת כמה אנשים שאלו אותי - נו, כמה ירדת? עניתי להם בציניות: 70 קילו כל שבוע, לא רואים? אז הם הבינו שלא כדאי להם לשאול. אני לא הייתי לחוצה, כי עקבתי הרבה זמן קודם לכן אחרי מנותחים אחרים, והבנתי שזה נורמלי שאין ירידה בחודשים הראשונים. במשך החודשים הראשונים הם היו בטוחים שהניתוח נכשל, אבל שתקו, כי פחדו להתעסק איתי (אני מפחידה, כשאני רוצה
). אח"כ הם היו בשוק מהירידה שלי, כי היא מאוד בלטה. זה לא טעות לספר, כשאתה בטוח בעצמך ויודע להסביר. אבל כשאתה חרד וצריך חיזוק - אז לא כדאי לספר למי שלא יודע לחזק אותך ולעודד אותך ולשנן לך את המנטרה: בטבעת צריך ס-ב-ל-נ-ו-ת. אל תתבלבל עם מנותחי שרוול ומעקף. הם יורדים הרבה בחודשים הראשונים דווקא. לירידה הדרסטית יש חסרונות משלה, ולא ניכנס לזה, כי זה לא משנה. שרוול זה שרוול, על יתרונותיו וחסרונותיו, וטבעת זה טבעת, על היתרונות והחסרונות.

../images/Emo42.gif

מה זה ננעלה סליחה על הבורות.איזה מאכלים עוברים בסגירה 6.5 ומה לא עובר בכלל?(חוץ מזה שזה אינדווידואלי לידע כללי) תודה על כל ההסברים אני מאוד מודה לך (חבל שאת כל זה אף אחד לא מסביר)

אופירA

New member
מנהל
תפנים את הרעיון -

אין מושג של "איזה מאכלים עוברים בסגירה 6.5". כל אדם והסגירה שלו. אצלך הכל יעבור ב-6.5, ואצלי הכל יהיה מוגבל. חוץ מזה, בשיטת האכילה שלי, אין מאכל שלא עובר. הכל עובר, בשעות הערב, בכמות קטנה, לאחר פתיחת טבעת ע"י שתייה. אני מצרפת לך את המסמך שנקרא "חוקי שחר", שם תלמד כללים חשובים לגבי צורת האכילה הנכונה. אצלי הכל עבר תמיד, אחרי פתיחת טבעת ע"י שתייה. נעילה התבטאה בתחושת לחץ מוגברת בזמן מעבר האוכל והשתייה, ברפלוקס בלילה (כל האוכל / מיצי קיבה עולים וגורמים להקאות ליליות), בריר קצפי לבן שעולה כל הזמן, חוסר תיאבון מוחלט עקב הגבלת האכילה. אחרי שזה קרה פעם אחת, בפעמים הבאות מנעתי את התופעה, ע"י שהחזקתי ראש, וברגע שהרגשתי שהאוכל עובר בצורה יותר מוגבלת ויש תחושת לחץ על הוושט (התהדקות) - מיד הלכתי לפתוח, ולא חיכיתי שתתפתח נעילה וסיכונים (= תזוזת טבעת, דלקת חריפה בוושט, דלקת ריאות עקב רפלוקס לילי...). ברגע שמתרחשות תופעות כגון אלה - מיד לבוא ולשאול פה. לא כל מקרה הוא נעילה. יש מצבים שמבטאים אכילה לא נכונה או דלקת קלה בוושט או הצרה קלה זמנית של הטבעת (בצקת?), ומסתדרים לאחר הדרכה להתנהגות נכונה. אף אחד לא יכול להסביר לך את הדברים הללו, כי אף גורם רפואי לא יודע אותם. מי שיודע אותם זה אנשים שצוברים ניסיון של שנים של הרבה מנותחים, וזה קורה פה, בפורום. כאן זה המקום לקבל הדרכה ולשאול את כל השאלות.

דר איל

New member
אישי ושונה לכל אחד,ב 5 ללא הגבלה

ב 7 הגבלה חלקית סגור 9 מדצמבר וכאן התחיל המשקל לזוז בקצב .

11

עד שלמדתה מה עובר יש הרבה הקאות? מה עובר בסגירה של 9? ניראה לי שאני גם יצתרך לסגור ככה. תודה

דר איל

New member
אין לי הרבה הקאות בכלל

רק שעושים שטויות כמו בורקס או מלווח שלי עשו שמות ואין צורך להרחיב,באופן כללי ללא מאפים ובצקים ,לפי מצב הרוח כל השאר

למעלה