חג שמח לכולם!

חג שמח לכולם!

אל תשכחו שאומנם זו מצווה לשתות 4 כוסות היום, אבל תדאגו שהנהג ישאר פיקח. סעו בזהירות ותהנו מהחופשה
אני נוסעת לנוח ונתראה שוב עוד כמה ימים. חג אביב וחרות שמח לכולם!
מיכל

חג שמח גם ממני לכולם !

מצאתי רבע דקה של זמן להיכנס ולאחל. בימים האחרונים אני שוב עם התקפי מיגרנות קשים ולכן אני לא הכי פה שבעולם. מקווה ששינויי מזג האוויר שמשפיעים עלי כ"כ לרעה יחלפו ועימם יחלפו כאבי הראש שלי. מחבקת ואוהבת את כולכם. חג שמח , כשר (או לא, תבחרו אתם) והכי הרבה טעים !

פברואר2

New member
מתנה לחג ../images/Emo140.gif

אז הנה לך מתנה לחג בשביל המיגרנה (פולניה שכמוני שולחת אותך לקנות לבד ובכסף שלך...חחחח) לקחתי תקופה ארוכה (לפי מה שכתוב על האריזה) טיפות הומאופטיות שנקראות R-16 לא בכל בית מרקחת ופארם הן נמצאות ׁיש כל מיני מספרי R זמינים יותר שם אבל 16 זה למיגרנות (בבית מרקחת המקומי שלי מזמינים לי קבוע) אצלי זה הדבר היחידי שעזר לי ןכבר תקופה ארוכה ארוכה יש הפחתה משמעותית במינונים של ביקור המיגרנה חג מוצלח

הווו יפה שלי, באת להצלתי !!!

ביום ראשון אקפוץ לפארם ונראה אם יש להם. אני עוד מעט בוכה מרוב תסכול. זה פשוט לא עוזב אותי. היה לי תור לנוירולוג ובגלל הצילומים ל"מה קורה" פספסתי ולכי תנסי לקבוע תור לרופא מומחה בהדסה... 4 חודשים מינימום, וזה שאני רשומה כחולה אונקולוגית, כן? מכה!!! קיצור- אם אתייאש אקבע תור פרטי ושהקופה תחזיר לי את מה שצריך דרך הביטוח המשלים. ואיך את בימים אלו אהובה ? איך היה ליל הסדר? איך היה בחג בכלל? מה בישלת טעים? וואי, את חסרה לי!

אריאלה, תרגישי טוב../images/Emo124.gif

ולגבי טיפול הומהופטי, סליחה מהיועצת.. רצוי לקחת לאחר אבחון מטפל . למרות שזה יותר טוב (אולי ?? מאקמול פוקוס-כי זה טבעי...) צריך לבדוק התאמה, כי יכולה להיות ריאקציה שתחמיר את הכאב, אולי לזמן מה , אך צריך לדעת את כל המגבלות. וחוץ מזה, אפשרלנסות, רפלקסולוגיה,בין ההתקפים.. או טיפול כלשהו, גם דרך קופ"ח, שמאוד מקל על ההתקפים. ותלוי מה הגורם . אז בריאות טובה, ואנחנו עוד לא הגענו לאזור, גיסתי ואחותי, בירושלים/מודיעין, אבל בינתיים אנחנו כאן.... למרות שעדיין מנסים למכור את הבית במודיעין...אחותי קרובה ומתעסקת במכירה.. חיבוק חג שמח, אם יש לך סקייפי, את מוזמנת להתחבר אלי אריאלה ארדיטי (arditi91) אהבה ואור אריאלה

היי אהובתי!

עד היום לא מבינים מה גורם לכל הבעיות הנוירולוגיות שלי (אני אחרי היסטוריה רפואית הזוייה שכוללת מה שאת רוצה ולא רוצה, ואני במעקב מתמיד) אבל הרופאים לא יודעים לומר מה בדיוק יש לי (ומדובר בטובי הרופאים בארץ) וכן הגעתי למסקנה שאם לא יודעים מה יש לי סימן שאין לי כלום ! לשמחתי איבודי ההכרה פסקו אבל המיגרנות תפסו תאוצה, אבל אם ניכנס לפרופורציות - זה הרע במיעוטו, הלא כן? קיצור... החיים טובים לאללה. אני מאוד מקווה שבחול המועד ניסע לצפון קצת ואם כן- אדבר איתך. היה לי סקייפ אבל בפירמוט האחרון של המחשב ניסים שכח להתקין לי אותו, עכשיו המחשב שוב מדבר אידיש והוא שוב צריך לעבור פירמוט, ככה שבהתקנה הבאה הסקייפ יותקן (בכל מקרה הכתובת שלי שם היא: arifixi, אז תתחברי אלי). כרגע אני על המחשב של עדי, הבת היפה שלי ... אז גם ממני אור ואהבה ונשיקות לבינתיים. ארי.

כל הכבוד גיברת מנהלת פיקסלר!

אהבתי את הגישה שלך לחיים, ובכלל.. מאחלת לך בריאות נצחית!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה נכון- נכון.....

../images/Emo155.gif חג שמח לכולם

חג של אביב ופריחה חג של צמיחה ושיהיה רק נפלא. דורית

חג שמח לכולם!

אל תשקיעו יותר מדיי זמן בנקיונות, כי במילא יהיה אובך והכל יתלכלך! סעו לטייל!

למעלה