חג שמח לכולם:)

הדסי22

New member
חג שמח לכולם:)

מקווה שהחיים שלכם יפים כי שלי בזבל חחחחחחחחחחחח =[

ראשגדול

New member
תמיד יש את המיץ של הזבל ,שמרי על אופטימיות

וחג שמח לכולם !!! עוד חנוכה עבר מחוץ לבית חולים .. ככה שוברים מסורת ?? יאאאאא

sporTV

New member
תשובה מדהימה!

זה בדיוק כמו השלוק האחרון בבקבוק שהרבה אנשים שתו ממנו
הדס, מה עכשיו? אני ממש מקווה שזו לא סיבה שבגללה את באמת צריכה לסבול, אולי יש מזור?

sporTV

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שזה דווקא יעשה לך טוב באיזה שהוא אופן.... תהיי חזקה, ותתנחמי בסופגנייה

הדסי22

New member
.

שום דבר לא ינחם אותי וגם לא סופגניה... כי אני לא אוהבת חחחחחחחח

הדסי22

New member
כן זה באסה

ניפרדנו ביגלל שהוא היה יותר מידי חמוד אפשר להגיד... פשוט הוא יותר מידי נידחף למחלה וניסה "לשמור" עלי יותר מידי עד כדי כך שזה עיצבן, ואז אמרתי לו את זה ולאט לאט הקשר שלנו התנתק וזהו פשוט ניפרדנו... סופית...

sporTV

New member
נשמע לי תלוש מהמציאות

עד לפני חודש הוא בכלל לא ידע, וגם את לא ממש ידעת על המחלה שלך יותר מדי. ועכשיו נפרדתם בגלל שאת לא "ידעת" על המחלה?

sporTV

New member
אני מתכוון יותר לכיוון

שאת לא מטפלת מספיק במחלה וקשה לך שמעירים לך על זה. חושבת שזה שווה את הריבים?

הדסי22

New member
לאא

לאא קשור לטיפול המחלה!!! יש ימים קרים ובא לי לצאת והוא פשוט מחליט שאסור לי לצאת ושומר עלי כמו צמר גפן... ואז אני יוצאת ואז אנחנו רבים ומשלימים ואז שוב רבים ומשלימים וזה כבר נימאס אז החלטנו לקחת פסק זמן וזה קשה לי כי אנחנו כל היום אחד עם השני. אבל אין מה לעשות צריך להתרגל למציאות חדשה!

הדסי22

New member
.

לאאאא, לא הבנת אותי פשוט ניהינו יותר מידי דבק בעיקר עכשיו כשהוא יודע על המחלה... ושתבין כל פעם שהייתי יוצאת בלי מעיל עלי או חולצה עבה הוא היה מתעצבן עלי וכועס, וזה רק דוגמא יש עוד אלף ואחד דוגמאות. וזהו ניהינו יותר מידי דבק עד שזה כבר עלה לי על העצבים ורבנו מלא ובסוף ניפרדנו... כניראה זאת טעות לספר לו על המחלה...

sporTV

New member
הדס

אני חושב שלך יש בעייה להכיר במציאות, ולא לו. כל מה שאת אומרת עליו זה שהוא נהיה נחמד בהרבה מאז שסיפרת לו. זה רק מראה על אהבה. מי שיוצר את הדחייה עכשיו זו את.

הדסי22

New member
אולי

אולי אני יצרתי את הדחייה כי זה הפריע לי וכמה שאמרתי לו שזה מפריע הוא לא הבין... שמע מי שמכיר אותי יודע שאני סגורה ואני ל א אוהבת לדעת על נושאים שקשה לי איתם... וcf היא אחת נקודות התורפה שלי ואמרתי לו את זה והוא לא הבין והוא החליט לקחת פסק זמן... ספורטי תבין זה היה קשר של יותר משנה והכי אמיתי ועם הכי מלא האהבה שאפשר וזה קשה לי... אבל אולי כשתיהיה לך אחת כזאת מתישהו תבין שלא הכל שחור על גבי לבן וליפעמים בקשר יש דברים שנוחים ויש דברים שלא נוחים וליפעמים קשה להתפשר עליהם ושהלב לא נותן לך להתפשר עליהם!

יכול להיות

שאתם מתאימים כשני אנשים בריאים אבל כחולה ובריא אתם לא כי לכל אחד מכם תפישה שונה של ההתמודדות עם המחלה קורה אולי אין לכם ברירה אלא להיפרד אולי זה לא הסוף ימים יגידו העיקר שיהיה טוב כך או כך

vikvik

New member
שחור ולבן

נראה לי שקצת התבלבלת בפירוש הביטוי. מה שניסית ללמד את ספורטי שהוא יבין מתישהו ומה שתיארת זה בדיוק שחור ולבן , כאשר הלב לא יכול להתפשר ובוחר באופציה של ללכת , זה שחור או לבן.

למעלה