חג שמח לכולם

יש לי 2

New member
חג שמח לכולם

התאומים שלי בני שנה נולדו בשבוע 28 כיום שוקלים 8.300 ק"ג ו- 7.000 ק"ג האם אפשר להעביר אותם לכסאות בטיחות עם כוון הנסיעה או שעדיין מוקדם? פשוט ממש בעיה לשים אותם בסלקלים עם המעילים או החרמוניות אין מקום. והאם יש לכם איזו המלצה לכסאות טובים אבל לא ממש יקרים?

עם כיוון הנסיעה מ9 ק"ג ומעלה.

יש כסאות עד 18 ק"ג שניתן להרכיב עם ונגד כיוון הנסיעה. אין לי המלצה ספציפית. ברוכים הבאים

חג שמח ומזל טוב ליום ההולדת

כפי שלהבה כתבה, עד משקל 9 ק"ג הם צריכים להיות נגד כיוון הנסיעה, אבל זה לא אומר שהם צריכים להשאר בסלקלים - יש כסאות שניתן להתקין לשני הכיוונים כך שאת יכולה לקנות כבר עכשיו ולשנות את כיוון הנסיעה בהמשך. בנוגע לסוג הכסא - אנחנו קנינו לפני כשנתיים כסאות "נאניה" ואני מאוד מרוצה מהם עד היום. עשיתי מחקר ענק בנושא כסאות בטיחות לפני הרכישה,כאשר הדגש היה כמובן על בטיחות, והכסאות שקניתי בסופו של דבר לא היו מהקצה היקר ביותר של הסקאלה אלא איפשהו באמצע (לא זוכרת כבר את המחיר, מצטערת). אני ממליצה לך לפנות לארגון "בטרם" - זה גוף התנדבותי שעוסק בנושא בטיחות ילדים, אני פניתי אליהם אז והם שלחו לי מחקרים על סוגי כסאות מומלצים יותר ופחות, ועוד מידע רלוונטי שעזר לי לגבש דיעה. הדיעה האישית שלי היא שצריך לקנות כסא שעומד בכל התקנים (ישראל, אירופה וארה"ב), אבל ממש לא את הכסא הכי יקר. בטיחות התינוק ברכב תלויה, לדעתי, יותר בסוג הרכב מאשר בסוג כסא התינוק, וכסא של 200 ש"ח בתוך פורד פוקוס או רנו מגאן הוא יותר בטיחותי מכסא של 1200 ש"ח בתוך סובארו.

כיסאות בטיחות

אני קניתי כיסאות ברשת רב קט עלו לי בזמנו 550 ש"ח לא זוכרת את החברה נוחים גדולים ועם כריות שניתן להסיר כאשר הילדים גדלים יותר .

למעלה