חג שמח לכולם

EverMan

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo70.gif

וכשר אם אתם צמים מחמץ ... והנה תמונה בשביל להמתיק קצת את החג (בלי עוד קלוריות)

gilka

New member
אפילו חג שמח אתה לא יודע לאחל...

אז עכשיו אני יראה לך איך עושים את זה: חג שמח וכשר לכולם! שלא תישארו עם הרבה שיעורי בית ושתהנו מהחופש שלכם!!!

EverMan

New member
חג שמח , ורק משהו משעשע

שהולך עם זה. מה רע ? אתה מסכים עם הנ"ל ?

1926

New member
אין בעיה עם התוספת

רק חשוב שתבין שהוא ימני קיצוני מאוד והוא אחד. לא כל הימנים כאלה. אני מאוד מאוד מתון. פעם כתבתי פה בשם אחר, אבל שכחתי אותו. בקיצור היו לנו הרבה וויכוחים, ואתה מכיר את הדעות שלי אווף באסה שאני לא זוכר את השם הקודם!

shay or eli

New member
איזה ימני ואיזה בטיח?!

זאת הודעה שהסרקזם והביקורת על הליכוד פורצים ממנה! סתם איזה איש שמאל או מרכז שהחליט לשפוך את מררתו על הליכוד.

totony

New member
אני גם לא זוכר את השם הקודם שלך

אבל הכינוי הישן שלך היה יותר מדליק מ-1926. ואם כבר, מה המשמעות של הכינוי הזה? זו השנה שבה נולדת?

1926

New member
האמת שמאחורי הכינוי

קודם כל, נזכרתי (!) בעבר כתבתי פה תחת השם m y s e l f ולכינוי החדש שלי אין משמעות ברורה יצאתי מנקודת הנחה שבמאה העשרים קרה איזה משהו גדול כמעט כל שנה, מאה מטורפת, אז פשוט בחרתי לי כינוי, ושאנשים ישברו את הראש וימצאו איזה משהו מטומטם שקרה באותה שנה.

La Gamba

New member
הי כמוני!

ואף אחד עדיין לא הסביר לי למה בחרתי בשם הזה (זה מצלצל טוב). מסקנה- שיטת בחירת הקהל-אינה עובדת.

totony

New member
האמת היא

שבשנת 1926 ביוון הגנרל טאודורוס פאנגולוס הפך את עצמו לדיקטטור. איך גיליתי את זה? -כנס לאתר הזה: http://www.dmarie.com/timecap אם אתה כותב שם תאריך מסויים זה מראה לך בדיוק מה קרה באותו תעריך- אתה מדליק, נכון?

1926

New member
רואים?

זה הפירוש של הכינוי שלי! וזה מאוד סימבולי! (עוד מעט אני אחשוב מה זה מסמל...)

למעלה