חג שמח לכולם
ס סְקָאלִי New member 24/1/05 #2 חג שמח ! ../images/Emo147.gif ../images/Emo145.gif ../images/Emo144.gif ../images/Emo143.gif אני נורא אוהבת חגים. ובכלל, אני חושבת שצריך לנצל כל הזדמנות לשמוח!
חג שמח ! ../images/Emo147.gif ../images/Emo145.gif ../images/Emo144.gif ../images/Emo143.gif אני נורא אוהבת חגים. ובכלל, אני חושבת שצריך לנצל כל הזדמנות לשמוח!
S S u n n y 1 New member 24/1/05 #3 ט"ו בשבט הגיע......./images/Emo143.gif ט"ו בשבט בשבילי זה יום מיוחד...יום האזכרה לאימי, כמה שהיא אהבה את הטבע, ואת השקדיות במיוחד , השנה החלטתי להצטרף לנטיעות, בדרך מסויימת לעשות את זה בשבילה ולזכרה .
ט"ו בשבט הגיע......./images/Emo143.gif ט"ו בשבט בשבילי זה יום מיוחד...יום האזכרה לאימי, כמה שהיא אהבה את הטבע, ואת השקדיות במיוחד , השנה החלטתי להצטרף לנטיעות, בדרך מסויימת לעשות את זה בשבילה ולזכרה .
א איחוד האחת New member 25/1/05 #5 ל s u n n y דרך יפה בחרת לך לזכור את אמך, דרך צמיחה ופריחה. . מחזקת אותך ביום זה ושולחת לך
S S u n n y 1 New member 26/1/05 #7 תודה איחוד ../images/Emo23.gif אחרי ההתמודדות המחודשת שלי עם האובדן, האזכרה הייתה שונה בשבילי. יכולתי להרגיש יותר את אימי, התחושה הייתה פחות מעומעמת, הייתי יותר מחוברת אליה, אלי. ובשמיים - נוצר לב גדול מתוך קבוצת עננים... חם ואוהב חזרה.
תודה איחוד ../images/Emo23.gif אחרי ההתמודדות המחודשת שלי עם האובדן, האזכרה הייתה שונה בשבילי. יכולתי להרגיש יותר את אימי, התחושה הייתה פחות מעומעמת, הייתי יותר מחוברת אליה, אלי. ובשמיים - נוצר לב גדול מתוך קבוצת עננים... חם ואוהב חזרה.
א איחוד האחת New member 25/1/05 #4 חג שמח לכולן ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif|שקדיה
ק קוראסון שוקולד New member 25/1/05 #6 חג שמח יש השנה פרות יבשים חדשים כמו תות מיובש , קיווי מיובש, לימון מיובש , ועוד.........
ק קוראסון שוקולד New member 26/1/05 #8 מכל הפירות היבשים הבנתי שאני אוהבת את התפוז מצופה בשוקולד......(משמין ) דרך אגב כל הפרות היבשים משמינים . כי במקום מים של הפרי פשוט הוסיפו סוכר
מכל הפירות היבשים הבנתי שאני אוהבת את התפוז מצופה בשוקולד......(משמין ) דרך אגב כל הפרות היבשים משמינים . כי במקום מים של הפרי פשוט הוסיפו סוכר