כן והרבה....
אז ככה: אחרי שנתתי לו את המכתב לא דיברתי איתו יותר. אחרי כמה ימים הוא התקשר בתרוץ שאסדר לו משהו במחשב, עשיתי זאת בכיף. למחרת <יום חמישי> חשבתי לנכון להגיד לו שאני באה כדאי שלא יהיה מצב לא נעים. <אם הוא לא היה מתקשר לא הייתי מספרת לו> אחרי שיחה ארוכה הגענו לפשרה שאלך וכשאלך משם אעשה לו צלצול ואז הוא יגיע. יותר מאוחר... ב12.30 בלילה פתאום אני מקבלת הודעות ממנו: הוא: ביני לבינך אין כלום מצטער שהכרתי אותך צאי לי מהחיים. אני: מה נכנס בך??? הוא: לא נכנס בי כלום אין לי צורך בך עשית את שלך שתחררי ממני ודי. אני: מה עשיתי? לא הבנתי. הוא: אני מנסה לבנות חיים נורמאלים. אני: בהצלחה אבל מה קרה לך פתאום? גם ככה הכל נגמר לפני שבוע... הוא: תביני לבד. אני מרימה טלפון אליו לברר מה קרה לו הרי גמרתי איתו והוא פתאום מתקיף ככה אז הוא אומר לי שיש לו חברה ושהוא מנסה לבנות חיים נורמאלים. ניתקתי בידיעה שאין לו אף אחת שזה סתם כדאי לעצבן אותי הרי אני מכירה אותו... ב5 בבוקר החברה הזאת מתקשרת אליי אומרת לי שהיא דיברה איתו ככה סתם והוא אמר לה שיש לו מישהי.... אמרתי לה שהוא יודע שהיא תגיד לי אז הוא אמר לה אבל אני בטוחה שאין לו אף אחת, אני מכירה אותו יותר מידי טוב ככה שהוא לא יכול לשקר לי. היום הלכתי בשכונה וידיד שלי שהוא גם חבר שלו קרא לי אז דיברנו... סיפרתי לו הכל והוא אמר לי: "קושקוש אני מת עליך לא מגיע לו אותך אבל שתדעי שהשבוע הוא היה פעמיים באשדוד" אני אמרתי לו שהוא היה עם חברים שלו בים.... ובמקביל עלו לי הספקות אז הגעתי למצב של 80% ביטחון שהכל שקר ו20% היסוס שיכול להיות שהוא עושה דבר כזה??? נתתי לו להבין שאני לא הולכת למסיבה כדי שילך לשם בביטחון ואני... אני מתכוונת לדפוק לו שם הופעה שיראה עד כמה אני לא שמה עליו.