חג שמח לכולם! שאלה...

חג שמח לכולם! שאלה...

הייתי היום באתר של סיטרואן... ראיתי שיש סיטרואן קסארה VTS קופה... אין שם לא מחיר, ולא תמונה... מישהו מכיר את הרכב הזה? זה רכב חדש? יש כאלה משומשות? ( מהירה מאוד לפי מה שכתוב... 8 שניות 0-100... ) זה 3 דלתות? מישהו יודע מה האבזור?

ראיתי חלק מהאבזור...

כתוב שם : מגנזיום, מערכת שמע + 6 רמקולים... מעניין מה המחיר...

sronis

New member
היא הגרסה של סיטרואן ל-306GTI-6

אותו מנוע, 167 כ"ס, אבל רק חמישה הילוכים אם אינני טועה. היא מופיעה בפרוספקטים של הקסארה אבל מעולם לא ראיתי כזאת בארץ. כנראה שפשוט אין קונים, ואם יש אז הם בודדים מאוד ובהזמנה מיוחדת. רוני

© DrorZi

New member
6, טוב שלא כתבו יותר...

למה כל יבואן שהטוויטר מורכב ליד הרמקול הופך את זה לרמקולים נפרדים
זה 4 רמקולים רגילים לגמרי שהזוג הקדמי הוא קומפוננט מופרד (בד"כ עם קבל פשוט ואפילו לא קרוס אמיתי) זה הכל...
דרור זי, שייצרו את הרכב ושישאירו לי את המערכת.

השאלה היא אם מוכרים אותה, או ש...

זה סתם לקידום מכירות... היא נשמעת פצצה... כמו הגירסה של המגאן קופה לעומת המגאן הרגילה... ( אלפי הבדלות... 167 כ"ס במקום 140 של ה מגאן 2.0L... 8.0 שניות לעומת 8.6... ) מת לראות אחת כזאת...מאיזה שנה יש?

מדמיין אותה עם כנף אימתנית...

ואגזוז לחץ ענק, גלגלי מגנזיום חתיכים, ופסים אדום לבן כמו של ההוא משנה שעברה בראלי ( הספרדי אם אני לא טועה... קרלוס סיינז? )

דני ג

New member
למה לא תדמיין את עצמך

לומד לנהוג פעם ?? ואני לא מתכוון שאתה לא יודע לנהוג אלא אני מדבר על איזה קורס נהיגה מתקדמת ... או משהו בסגנון ! תאמין לי שזה שווה הרבה יותר מג´נטים, אגזוזים, כנפיים, ושאר השטויות. פסים אדום לבן לעומת זאת ... דני G.

מסכים איתך. ואני בהחלט שוקל.

קראתי על הקורס שנפתח בקרוב "ל12 מאושרים", והבנתי שזה יוצא בסביבות 1500 ש"ח... אני עוד לא ויתרתי, אבל מתכוון לעשות את זה מתישהו בקרוב... כשניסיתם לבנות פה קבוצה, ולקבל הנחה במחיר, גם שקלתי... אבל בסוף למיטב זכרוני, זה לא יצא...

מסכים איתך. ואני בהחלט שוקל.

קראתי על הקורס שנפתח בקרוב "ל12 מאושרים", והבנתי שזה יוצא בסביבות 1500 ש"ח... אני עוד לא ויתרתי, אבל מתכוון לעשות את זה מתישהו בקרוב... כשניסיתם לבנות פה קבוצה, ולקבל הנחה במחיר, גם שקלתי... אבל בסוף למיטב זכרוני, זה לא יצא...

למעלה