חג שמח לכולם עזרה!!

חג שמח לכולם עזרה!!

מי יכול לומר לי היכן אמצא את מילות השיר "בסוף מעגל" של אריק סיני? תודה

בפורום ריקודי עם

יש קישור ל "רוקדים" שם אפשר לרכוש את המנגינה הזו וכל שיר אחר, אשר יש לו ריקוד עם. החנות בתל אביב רח´ הארבעה 10 ושם בעל החנות , שהוא המנהל של פורום "ריקודי עם " הוא ירון מישר בהצלחה.

softy

New member
בסוף מעגל

ובסוף מעגל בצל שמש בוערת כיביתי לך בוקר, הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש, דיקלמתי לך פרח שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב, התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב, אך שכחת איך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי חפשי מסביב ולבסוף תגלי שבסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי עונה בחידות ושותקת סודות חפשי מסביב ובסוף תגלי שבסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי.

softy

New member
כמובן ש...

מילים ולחן: קני יאנג תרגום לעברית: יהונתן גפן

magy

New member
מילים ללא מנגינה הם כ-

גוף יפה ללא בגדים נאים...... קח גם את המוסיקה........ואת קולו הסקסי של אריק סיני

כמה שאתם נחמדים, תודה גם למגי אבל

למה אני לא מצליח לשמוע? פותח רמקולים, מעביר משחולת באזניים ונדה... לא שומע צליל. למה? (ואין לי שום בעיה עם מערכת הקול). ושוב לחבר,לסופטי ולמגי המון תודה וחג שמח לכולנו

magy

New member
לעניות דעתי הבעיה אינה במחשב

אבל מכשיר שמיעה באיכות טובה תפתור את הבעיה. בשלב שני מקל עם גולה בקצה העליון.....וגילופים בעץ, גם יכולה להועיל. כולם שומעים......רק אתה לא....... קרא לטכנאי או סתם ילד בן שש שמבין במחשבים........ בן אדם............אתה מפסיד שירים.......

למעלה