חג שמח לכולםםם

ספי סול

New member
חג שמח יקיריי...אני בטוח שהחג הזה

יהיה שמח במיוחד לכמה מאיתנו שיחגגו את פתיחת פסטיבל התמר מחר... אז תהנו תעשו חיים למי שנוסע ומקווה שגם אני בסוף אגיע לתמר...(ואם לא אז אני בטח בבראשית...) חג אסיף שמח לך ולכולנו בואו להתארח בסוכה שלנו... זה מפרפר נחמד למי שלא זוכר... (אכן ילדות קשה...ראיתי את זה בגלל עפרה חזה נולי ובץ...)

willo1

New member
../images/Emo41.gifחג שמח לכווווולם ../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

ira87

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo140.gif

שתהיה לכוולנו שנה טובה וחג אסיף שמח. תהנו בפסטיבל התמר ונעדרים בואו נתנחם בפורום
.

לדאבוני אני לא הולך להופעה...חג שמח

ולכל מי שיהיה בהופעה...תהנו תעשו חיים ותביאו עוד תמונות כאלה יפות... חגגגגגג שמממח!!!! יש עוד חג בהמשך או שסיימנו עם התקפת החגים עד לחנוכה לפחות...?

רינה ד

New member
חג שמח אנשים... מחר!!!../images/Emo13.gifנראה את

אהובי... היקר מכולם המקסים המטריף המשגע שאני חולה עליו!!!!!!!!! יוווודה...

A r e t h a

New member
../images/Emo7.gif אני רוצה גם!!! ../images/Emo72.gif

אני ממש מבואסת שאני לא יכולה להגיע לים המלח מחר חבל שלא ידעתי על ההופעה לפני אני כזו הלם!, תעשו חיים בהופעה תצלמו מלא תמונות בשבילנו בבקשההההההההההה תסעו בזהירות ותקחו משהו חם כי יהיה קר שם מחר בערב !!!!!!! וד"ש לנסיך המקסים יהודה!!!!

רינה ד

New member
בטח שנצלם והקור בכלל לא ירתיע אותנו

כי ברגע שיודה עולה לבמה שומדבר לא מעניין...אפילו במזג אויר סיבירי יהיה לנו חם כשנראה אותו... ונו... אל תהיו כבדים כולכם, תבואו מחר!!!

ענתי44

New member
ששששששששששש אנשים חולים

אני חולה ומה זה כואבבבבבב לי. ואתמול כשהחום עלה לי מאוד אז כבר חילקתי את הצעיפים והאביזרים של הפועל חיפה לאחיי האדומים. מישהו מעוניין בדיסק של יודה???????? איזה מזל שלא קניתי כרטיס לפסטיבל תמר... אחרת החום היה עולה בעוד מעלה לפחות... וגם ככה היה 39 חג שמח ומי שהולך להופעה יאסו תהנו

למעלה