חג שמח לאנה,

ראסטלין

New member
חג שמח לאנה,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3946917,00.html

צלשלספק

New member
אתם מסכימים עם הכתוב בבלוג הזה?

אישית יצא לי להיות בדייטים ספורים בעבר עם "רוסיות" כפי שתוארו שם, גם אם בהקצנה, ויצאתי לדייטים עם בחורות ממוצא רוסי שממש לא חיות לפי "הקוד" הזה של ההחפצה העצמית ושל שילמת - קיבלת..

בזמנו הנושא סיקרן אותי, ואפילו קיבלתי הרצאות שלמות בנושא על "הקוד" הזה...

יכול להיות שיש גברים שמתחברים לזה שיש לך איזה "תכשיט" בבית (מרוב החפצות בבלוג הזה....), ויש להם תקציב גם לממן את התכשיט שיכול להיות תובעני במידה,
לי אישית זה לא עושה את זה, לא מתחבר לסגנון הזה של הבחורות. לשם האיזון פגשתי ישראליות צבריות מבטן ומלידה, שגם מתנהגות ככה.

Anna Vasserman

New member
האמת,

לא קראתי את הבלוג כולו.

רפרפתי וקראתי כמה שורות בהתחלה, אמצע וסוף.

בגדול, אני מסכימה עם מה שכתוב שם.

לגבי "לממן תכשיטים" - אותי אישית אף אחד לא מממן ולא צריך לממן. ובכלל אני בחורה מאד חסכנית (בהשוואה לרוסיות, ישראליות, ברזילאיות או תאילנדיות... הייתי 9 שנים עם קמצן מהשורה הראשונה. צריך להיות באמת בחורה חסכנית כדי להסתדר עם אחד כזה. ) אבל בגדול, כן הרבה בחורות מברה"מ לשעבר אוהבות שהגבר מפנק אותן...

כל אחד ומה שמתאים לו.

Arctic beauty

New member
בתור "רוסיה"- תגובה

נראה לי שהמאמר הזה שקישרתם כאן, נכתב בטון סאטירי.... כבכיכול בקטע של הקצנה לסטיגמות שעדיין קיימות בחברה על רוסים...
בכל מקרה, אם יש אמת בכתבה הזו, אז היא מאד מנופחת מעבר לפרופורציה, ובכל מקרה, פחות מתייחסת לחבר'ה שעלו מרוסיה בשנות ה 90 , ועכשיו כבר ברובם יותר ישראלים...
נכון, על חשיבות הטיפוח האישי נראה לי שרוב הבחורות שמעו מאימא שלהן כבר מגיל צעיר, אבל אני מאמינה שלא פחות מבנות עדה אחרת... ועובדה שיפייפיות ומטופחות יש לנו תודה לאל מכל הגוונים. כנ"ל לגבי החשיבות של היכולת לבישול.
לגבי השתייה- בולשיט. נכון שנחשב שברוסיה יש מספר רב של אלכוהוליסטים , אבל:
א. ברובם גברים. (שפיזיולוגית, לרוב מצליחים לשתות יותר מנשים)
ב. פחות בארץ, הרבה יותר ברוסיה , שם זה נחשב קטע של "מי שיותר גבר שותה יותר" נשים לא מתחרות מי שותה יותר.
ג. שם זה גם מצב של אבטלה ועוני באחוזים גבוהים בהרב איזורים, ושתיה מוגזמת היא תופעה חברתית שבאה שם הרבה פעמים יד ביד עם מצב כלכלי קשה. אין הרבה דרכים אחרות לבלות, אז שותים.

אגב, המצב הזה שבו לא מעט גברים ברוסיה נכנעים להרגל המגונה הזה , היא בחלקה הגדול הגורם לזה שגברים לא מאריכים חיים במיוחד , או שקשה להם להישאר במסגרת של משפחה(מכאב הקטע של לא מעט משפחות עם אמא וסבתא)
אז הגברים שכן בסדר, שעובדים, מפרנסים, ומסוגלים להיות בעלים ואבות למופת זה "מצרך" מאד יקר ערך- וככה אפשר להסביר את המסירות ואת "החינוך השוביניסטי" שמתואר בכתבה .

והקטע של ה"קוד" או יותר נכון, התפיסה , ש" אם אני נראית טוב ומשקיעה בעצמי זמן, כושר וטיפוח אז הגבר שאיתי חייב להרוויח את הזכות להיות איתי"
זו גישה שהיא יותר עניין של אופי מאשר של השתייכות לעדה. ואני חייבת לציין שראיתי אותה דווקא יותר אצל ישראליות מאשר אצל בנות ממוצא רוסי, בטח ובטח כאלה שכבר יותר מ 5 שנים בארץ....

Arctic beauty

New member
ואולי..

נראה לי שהתייחסתי לזה ביותר רצינות מאשר מה שפותח השרשור התכוון:))

ראסטלין

New member
במקרה לא...

אני מתחבר מצוין לבחורות ממוצע רוסי, לא שולל בחורות ממוצע אחר...
אבל אם שואלים אתי (העדפה) אז אני מעדיף יוצאת חבר העמים

צלשלספק

New member
כשאני חושב על המקטע במאמר הזה

שמדבר על "הבחורה שאין לה אבא רק אמא וסבתא כי ככה אנחנו בלה בלה", נראה שהכותב/ת האלמונית שכתבה את המאמר, או ניסתה לעלוב (בסוג של סאטירה תמוהה על המגזר הרוסי) או שניסתה להמחיש שזה לא מזיז לה?

ננסה להמחיש ממקום אחר.
מאמר שכותב בחור חרדי אנונימי על הא ועל דא, ואז מספר שהקטע עם החור בסדין זה אמיתי ורק לא נעים להם לדבר על זה...

סוג של הומור / ספק אגדה אורבנית / ספק מציאות מצערת במקרים הללו, לי אישית קשה להבין אם זה בא ממקום של ללעוג באנונימיות - כסאטירה על הבחורות הרוסיות "העתיקות",שכביכול אחת מהן, "כותבת" המאמר, מוציאה את כל "הכביסה" החוצה - או שזה בא ממקום של שריון כלשהו כמגננה, של וואלה: "אני רוסיה גאה ויש לי סבתא בסלון ואמא במטבח - ככה אנחנו, אוהבות כסף, לרוב אין אבא בתמונה וזה מצער - עכשיו אם לא טוב לכם עם זה - תקפצו הישראליות והברזילאיות ביחד - זה מה יש"

dori78

New member
בעיניי זו ערימת סטריאוטיפים מטופשים.

לא כל הנשים ממוצא רוסי עונות לפרמטרים הללו, בדיוק כמו שלא כל אדם שמשתייך לקבוצה כלשהי עונה לפרמטרים מסוימים. אני צברית גאה, לא מסתפקת בחסה אלא אוכלת כמו שצריך. וגם שותה. אני לא מרגישה צורך להתקשט כדי שמישהו יממן אותי. אני מתאפרת ומתלבשת (כן, גם יודעת ללכת על עקבים בלי לצלוע או ליפול) כשמתחשק לי לעשות את זה ונראה לי מתאים לסיטואציה. אני לא בובה של אף אחד, לא הייתי רוצה בן זוג שיתייחס אלי ככה.

אגב, מישהו צריך לספר לכותבת, שגם נשים קווקזיות ובוכריות נחשבות פה "רוסיות".
השיער שצומח להן על הגוף, שחור ועבה בדיוק כמו השיער של אחרונת העירקיות/פרסיות.
אז אם כבר גזענות - בואו נעשה את זה עד הסוף ונהיה ספציפיים: לא מדובר על "רוסיות", אלא על "רוסיות לבנות".
אם כבר גזעני ומטופש, לפחות שיהיה מדויק.

ivgy1980

New member
מחר אני חוגג 24 שנה בארץ הקודש.

עד היום, כולן היו יוצאות ברה"מ:
רוסיה, אוקראינה, אוזבקיסטן.

Anna Vasserman

New member
מזל טוב!

אני חגגתי את אותו הדבר בנובמבר.

וזה רק מזכיר לי כמה אני כבר זקנה

מה שעצוב כאן

זה שכל הזמן אני רואה פרומושן לנשים רוסיות...
למה הצורך הזה כל כך הזמן לפמפם כמה טובה היא אישה רוסיה?
אם אתם ממש משתוקקים להתייחס לנשים כמוצר, אז מוצר טוב לא זקוק לפרסומות.
סתם חומר למחשבה לאנשים חשוכים שנתקעו אי שם בשנות החמישים וחושבים שהכתבה המטומטמת להחריד שראסטה צירף היא נכונה ואם היא נכונה אז זה מצב ראוי.

בברכת,
תתקדמו עם החיים שלכם.

למעלה