חג שמח ושקט לכול מי שהספקתי להכיר חג שמח וכשר. לאט לאט עם המצות.
כ כיפה אדומה22 New member 5/4/04 #1 חג שמח ושקט../images/Emo25.gif לכול מי שהספקתי להכיר חג שמח וכשר. לאט לאט עם המצות.
ע ערפד המערות New member 6/4/04 #4 תאכלי חמץ ../images/Emo159.gif כמו שחלק מאיתנו בטוח שמרו כמה פיתות במקרר...
נ נרקיסטית New member 6/4/04 #5 חס וחלילה!!! אצלנו אין חמץ! אבל זה מבאס אותי.... כי כל הזמן שמרתי על אי אכילת חמץ בפסח... ואני לא מתכוונת לשבור את זה... אבל! בא לי לאפה עכשו!
חס וחלילה!!! אצלנו אין חמץ! אבל זה מבאס אותי.... כי כל הזמן שמרתי על אי אכילת חמץ בפסח... ואני לא מתכוונת לשבור את זה... אבל! בא לי לאפה עכשו!
ע ערפד המערות New member 6/4/04 #6 כן גם לי בא לפה עכשיו.. במיוחד לפה עם שווארמה, או לפה עם פרגיות/פלאפל... טוב כנראה שצריך לחכות עד שיגמר הפסח כדי לאכול דברים יותר טעימים.. וגם אצלי אין פיתות במקרר..
כן גם לי בא לפה עכשיו.. במיוחד לפה עם שווארמה, או לפה עם פרגיות/פלאפל... טוב כנראה שצריך לחכות עד שיגמר הפסח כדי לאכול דברים יותר טעימים.. וגם אצלי אין פיתות במקרר..
ה האיש המסתורי New member 7/4/04 #7 נרקיסטית יש לאפה עם קמח מצה ../images/Emo6.gif טעיםםםםםםם שימי בפנים שווארמה ותתני לנו בקרר קר טונאזזזזזזזזז חג שמח ויודעת מצות עושות ....נודים קטלנים חחחחח
נרקיסטית יש לאפה עם קמח מצה ../images/Emo6.gif טעיםםםםםםם שימי בפנים שווארמה ותתני לנו בקרר קר טונאזזזזזזזזז חג שמח ויודעת מצות עושות ....נודים קטלנים חחחחח
נ נרקיסטית New member 7/4/04 #9 נודים?! ../images/Emo5.gif בעע... אבל יאלה אני אתן לכולכם בקארטונאז'!
ש שנטיפי האחת New member 7/4/04 #8 גם לך כיפלה שלי ../images/Emo24.gif חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי היום פשוט אין מילים