חג שמח ושנה טובה

מצב
הנושא נעול.
חג שמח ושנה טובה

חג שמח ושנה טובה
ואני לראשונה בחיי רואה פורום זה ומס' שאלות יש לי אנחנו גם זקוקים לתרומת ביצית ואין לי מושג מהיכן אנחנו משריינים סכום עצום זה. האם יש אפשרות לשלם בתשלומים? האם יש מקום שניתן לקחת הלוואה בריבית סבירה? האם קופת חולים כללית מממנת חלק מהסכום?מתיי?לפניי התשלום?אחריי?

ברוכה הבאה מלאה באהבה../images/Emo24.gif

חג שמח ושנה טובה
ואני לראשונה בחיי רואה פורום זה ומס' שאלות יש לי אנחנו גם זקוקים לתרומת ביצית ואין לי מושג מהיכן אנחנו משריינים סכום עצום זה. האם יש אפשרות לשלם בתשלומים? האם יש מקום שניתן לקחת הלוואה בריבית סבירה? האם קופת חולים כללית מממנת חלק מהסכום?מתיי?לפניי התשלום?אחריי?
ברוכה הבאה מלאה באהבה

אחלה ניק!לגבי כללית אני לא יודעת,אני במכבי אבל הבנות יענו לך בטח עוד מעט ויש גם המון מידע בכל הנושאים למעלה ב"חיפוש" וגם בארכיון הפורום. בעניין הלוואות ניסית לברר דרך הבנק... בכל אופן אני מקווה שהעניין הכספי לא יהווה מיכשול ואת תצליחי!!!

צביטניק

New member
ברוכה הבאה ולגבי הכללית

חג שמח ושנה טובה
ברוכה הבאה ולגבי הכללית
למלאה באהבה ראשית ברוכה הבאה , לגבי שאלותיך על המסלולים , עייני בשאלות נפוצות שם יש מידע רה ודי עדכני , בזכות מנהלות הפורום שדואגות להעביר כל מידע חדש גם לשאלות נפוצות. לגבי התשלומים אין לי מידע כי יש לי את הסכום לגבי הכללית לדאבוני יש לי תשובה , אין החזר על שום פעילות בחול , יש להם הסכם עם אסותא שאם מחזירים בארץ אז את מקבלת סכום של בערך 4000 שקל , אבל אם ראית כאן בפורום , היתה כתבה בהארץ בערב חג כי לא נתנו להעביר עוברים מקייב לאסותא בגגל המכס האוקראיני כך שהמסלול הזה כרגע בספק. אני מקווה שתצליחי לגייס את המימון ותצאי לדרך , שנה טובה ופוריה

תודה ענקית לשניכם

ברוכה הבאה ולגבי הכללית
למלאה באהבה ראשית ברוכה הבאה , לגבי שאלותיך על המסלולים , עייני בשאלות נפוצות שם יש מידע רה ודי עדכני , בזכות מנהלות הפורום שדואגות להעביר כל מידע חדש גם לשאלות נפוצות. לגבי התשלומים אין לי מידע כי יש לי את הסכום לגבי הכללית לדאבוני יש לי תשובה , אין החזר על שום פעילות בחול , יש להם הסכם עם אסותא שאם מחזירים בארץ אז את מקבלת סכום של בערך 4000 שקל , אבל אם ראית כאן בפורום , היתה כתבה בהארץ בערב חג כי לא נתנו להעביר עוברים מקייב לאסותא בגגל המכס האוקראיני כך שהמסלול הזה כרגע בספק. אני מקווה שתצליחי לגייס את המימון ותצאי לדרך , שנה טובה ופוריה
תודה ענקית לשניכם
מאיה קראתי אותך ואני מאחלת לך שמחר יהיה היום שלך
חיפשתי בשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי תודה בכל אופן ושתיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה שנה של הריונות והמון

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חג שמח ושנה טובה
ברוכה הבאה
ו

לגבי תשלומים- לא ידוע כאן על מסלול שבו ניתן לשלם בתשלומים, וכללית
הם מה"מובחרים" באי השתתפות בתרומת ביצית... צר לי.... המון
בגיוס הכסף ובעיקר- בטיפול שיגיע במהרה...

zs5

New member
טעות-במדיקל סנטר אפשר לשלם בתשלומים

ברוכה הבאה
ו

לגבי תשלומים- לא ידוע כאן על מסלול שבו ניתן לשלם בתשלומים, וכללית
הם מה"מובחרים" באי השתתפות בתרומת ביצית... צר לי.... המון
בגיוס הכסף ובעיקר- בטיפול שיגיע במהרה...
לפני כשנה וחצי ביררתי פרטים לגבי טיפול במדיקל סנטר ובין היתר עלה עניין התשלום ואז נאמר לי שייש מצב לתשלומים. דרך אגב אם אתם מבוטחים בקרן פנסיה, יש אפשרות לקחת הלוואה ע"ח הקרן.

zs5

New member
וכמובן,../images/Emo13.gif ברוכים הבאים ובהצלחה

לפני כשנה וחצי ביררתי פרטים לגבי טיפול במדיקל סנטר ובין היתר עלה עניין התשלום ואז נאמר לי שייש מצב לתשלומים. דרך אגב אם אתם מבוטחים בקרן פנסיה, יש אפשרות לקחת הלוואה ע"ח הקרן.
וכמובן,
ברוכים הבאים ובהצלחה

ברוכה הבאה,../images/Emo39.gif ובהצלחה,

חג שמח ושנה טובה
ברוכה הבאה,
ובהצלחה,
איני יודעת לענות לך לגבי מאיפה אפשר להשיג כסף. אני עברתי טיפול בפדיוס, קפריסין, ולא קבלתי אגורה החזר כי אני מהכללית, שזה מאוד מצער. כך או כך, מאחלת לך שתמצאי פתרון. כה לחי אוריינית

תודה ובהצלחה לך

ברוכה הבאה,
ובהצלחה,
איני יודעת לענות לך לגבי מאיפה אפשר להשיג כסף. אני עברתי טיפול בפדיוס, קפריסין, ולא קבלתי אגורה החזר כי אני מהכללית, שזה מאוד מצער. כך או כך, מאחלת לך שתמצאי פתרון. כה לחי אוריינית
תודה ובהצלחה לך

אדוינה

New member
ברוכה הבאה !../images/Emo140.gif

חג שמח ושנה טובה
ברוכה הבאה !

אין לי תשובות טובות לשאלותייך. אולי אפשר לשאול במכון פוע"ה. שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה