חג שמח ושמח ושמח

שמחה37

New member
חג שמח ושמח ושמח

בשורות טובות קיבלנו על גלעד אתמול אני מהאלה שמאמינים רק אחרי שרואים בעיניים המחיר אמנם כבד אבל ה' איתנו אם הוא החליט שהילד הזה יחזור לביתו להוריו ומשפחתו הוא גם ידאג להצילנו מאותם רוצחים מתועבים שישתחררו בעקבות העסקה. לה לה לנד? יכול להיות אבל אני מהשמחים בעסקה. יום טוב וחג סוכות שמח שמחה

אופירA

New member
מנהל
התרגשתי באמת

זה באמת בשורה גדולה (סוף סוף משהו מצליח לרגש אותי ממש... אני לגמרי אפטית בזמן האחרון)

רוייקו

New member
חג חג ../images/Emo140.gif

מקווה שנזכה לראותו כבר בחג הסוכות חג שמח נעים ומהנה לכולכם. זהירות עם האוכל. רוייקו

bmi גבוה

New member
חג נהדר

היו לי דמעות בעיניים ,מחכה לראותו בעיניים אבל מאוד מאושרת שנחתמה העיסקה!!!!!!!

חג שמח וציפייה דרוכה להגעתו של שליט הביתה

חג שמח לכולם. גם אני שמחה מהבשורות, חבל שלקח 5 שנים להגיע לעסקה. איתך בדעתך שמחה, ולעיתים יש מחיר שיש לשלם. חג שמח לכל חברי הפורום היקרים. שמחה ל"ראותכם". שתהיה שנה נהדרת לכולם.

בדיוק חשבתי על זה

שיש שכל ויש אמונה. אולי מאה אחוז יש סכנה אבל יש גם בורא עולם. ועל כל אלף מרצחים יש עוד עשרת אלפים שמחכים לנו בפינה שיכלו לטבוח בנו ללא רחם מיליון פעם לפני כן והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם. בחשבון של עם יש מחיר, זה נכון אבל החשבונאות היא לא מתטמטית. פוליטיקאים מתעסקים עם אחוזים וסטטיסטיקות אנחנו מתעסקים עם אמונה. אמונה שאנחנו עושים את הדברים נכון. אמונה ביכולת שלנו להתגבר, ובצדקתנו. גם אנחנו כמנותחים שילמנו מחיר. איבדנו יכולת ליהנות מדברים שנהנינו מהם בעבר. אבל מישהו היה מוכן לוותר על זה וללכת אחורנית? אני עכשיו מבינה יותר מתמיד מה זה 'ושמחת בחגך והיית אך שמח'. למה החזרה הזאת? כי כל אחד יכול להיות שמח בחג אבל אתה בפנים צריך להיות רק שמח. ושמחה זו אמונה. אדם שלא מאמין לא יכול להיות שמח. יש שמחת עניים ויש שמחה שלמה מתוך אמונה. שמחה שהיא עולם ומלואו, שמחה של עם שלם שיושב עכשיו בסוכתו, בוטח בריבונו של עולם שיחזיר את הילד שלו הביתה. ואין לך שמחה יותר גדולה מזו. חג שמח.

למעלה