חג שמח..וסתם סקר:)

חג שמח..וסתם סקר:)

בכמה מדינות הייתם? ומאיזה מדינה הכי התרשמתם? והאם הייתם רוצים לגור בה?

לא הרבה

איטליה[חבל טוסקנה] הולנד ובתוך ארה"ב: לוס אנג'לס בוסטון וניו יורק! אהבתי את הולנד[אמסטרדם זו עיר מגניבה ביותר.] אבל הייתי רוצה לגור באיטליה..כי איטליה זה וואו

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo203.gif

אני מהארץ, אבל גרתי פעם בארה"ב, אני נכנסתי לפה לפעמים, בעיקר קוראת והייתי במלא
מוכנים? הרשימה ארוכה חחח 1. ארה"ב <גרתי> 2. קנדה 3. איטליה 4. צרפת 5. גרמניה 6. בלגיה 7. הולנד 8. שבדיה 9. נורבגיה 10. פינלנד 11. כרתים 12. רודוס 13.מונקו <נחשב?> 14. אוסטריה 15. הונגריה< בקושי הייתי> זהווו

michlolit

New member
../images/Emo7.gif לא הייתי בחו"ל...

נכנסתי לפה כי רציתי לקרוא קצת על צעירים שגרים בחו"ל!!! תהנו...ותעשו צבא חחחחחחחח

lol lypop

New member
בפעם האחרונה שספרתי

משהו כמו 16... הכי אהבתי את אנגליה..המבטא עושה לי את זה
..ואולי...

אממ זה ארוך

1. איטליה 2. בלגיה 3.הולנד 4.צרפת 5.ספרד 6. פורטוגל 7. שבוודיה 8. שיווץ 9. אנגליה 10. הונגריה 11. גרמניה 12. יוון 13. קפריסין (נחשב?) 14. מצרים 15. ירדן 16. תאילנד 17. הונג-קונג 18. ניו-זילנד 19. אוסטרליה (בכל ה6 מדינות ו2 טריטוריות) 20. קנדה 21. דנמרק 22. האיים הקנאריים (לא יודעת לאיזה מדינה זה שייך) 23. פנאמה 24. ישראל ובארה"ב הייתי: ניו-יורק (העיר) ווישינגטון (העיר) לפייט (אינדיאנה) וויסקונסין LA אריזונה איפשהו שם בקקטוסים לא זוכרת ת'שם של המקום שיקגו קליפורניה אורלנדו ואולי עוד כמה מקומות שסבתא לקחה אותי ואני לא זוכרת (עשתה לי טיול שורשים... טחח) והכי אוהבת? אוסטרליה!

Your Heaven

New member
הייתי ב-

1.אוסטרליה 2.ארה"ב(ניו יורק,ומיאמי) 3.אנגליה 4.איטליה הכי התרשמתי מניו יורק! אבל איפה הייתי רוצה לגור? נראה לי אנגליה:)

למעלה