חג-שמח גל

חג-שמח גל../images/Emo140.gif

רציתי לשאול לגבי שם משפחה, בשלב מסוים לאחר שילדתי את בנותי,לפני מספר שנים. ואנו 3 בנות, החלטתי לשנות את שם משפחתי משולב עם שם הנעורים ושם משפחתו של בעלי, דהיינו להוסיף אלטר(שם משפחת נעורי) לארדיטי, כי אין דור המשך לשם אלטר. לפני שנה , הייתי עם הבת שלי במשרד הפנים להוציא לה דרכון לנסיעה לקנדה עם משלחת, וכשרציתי לשנות שם משפחה בחזרה לארדיטי בלבד, משהו עצר אותי, אחרי כמה חודשים אבא שלי נפטר, ונשארתי אלטר ארדיטי ,קצת מיסטי , גם כשאבא היה חולה אמר לי, בתעודת זהות את נשארת היחידה מהבנות גם אלטר, אני לא יודעת אם הבין שיזמתי זאת כדי לשמור על השם. היום קצת יותר מורכב לחזור בחזרה רק לארדיטי כי בכל הניירת , צו ירושה ונכסים טאבו, אני רשומה אלטר ארדיטי האם יש משמעות נומורולוגית לשם משפחה מעורב זה ? אודה לדעתך, בברכת שנה טובה אריאלה

גל סופר

New member
מה שלומך אריאלה? ../images/Emo140.gif

לשאלתך, אישית, הייתי נמנע מלנסות לשנות שוב את שם המשפחה- בעיקר בגלל העובדה שבפעם הראשונה שניסית זאת משהו עצר בעדך. אבל כן, יש לנושא גם משמעות 'נומרולוגית', אבל מעבר לזה- גם משמעות רגשית. כפי שכתבתי ע"ג הפורום, לשם המשפחה אין מספיק כוח כדי להשפיע על חיינו ולכן הוא כמעט ולא 'תופס'. אבל ברגע שלשם המשפחה יש משמעות רגשית- הוא כבר הרבה מעבר לשם משפחה רגיל. הוא שם משפחה שקשורים אליו, ממש כמו 'שם', לכן אני מציע לנהוג בזהירות. מהו שם משפחתו של בעלך? האם גם הוא הוסיף את השם אלטר לשם משפחתו? או שזה רק את?

שנה טובה וגמר חתימה טובה../images/Emo24.gif

תודה על תשובתך, שם משפחתו של בעלי הוא ארדיטי מלידה, ולא שינה את שמו. הצורך היה שלי , לפני מספר שנים ואמרתי לו הוא הסכים . לא שאלתי אותו לגבי שנינו. האם יש חשיבות כלשהי לעניין ? שתהה לנו שנה טובה, שנה של אור ,בריאות שפע שמחה ואהבה אריאלה

גל סופר

New member
כן, בהחלט קיימת חשיבות

אני חושב שזוג, כאשר הוא נשוי, צריך להחזיק באותו שם המשפחה. אחרת, משהו 'אובד' בדרך. הרי שם משפחתך שונה משם משפחתו... תחשבי על זה ככה
בהצלחה

אני צריכה לבדוק איך אני מחזירה את שם משפחתי

לשמו של בעלי, למרות שלדעתי, דווקא הקשר לא השתנה , אבל, קצת מוזר שבעלי, ישא את שם נעורי כשם משפחה, לא ? אני מנסה לחשוב על הכוון הזה גם,
תודה וחג שמח אריאלה

גל סופר

New member
תחשבי על כל כיוון אפשרי ../images/Emo13.gif

אבל כדאי שתישאו את אותו שם המשפחה.

תודה וחג שמח../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם מקובל, ששם הבעל ישא שם נעורי האשה, לא כל כך מבינה בהשפעות. פשוט אבא שלי נפטר לפני פחות משנה וכל הניירת רשומה על שם המשפחה המורחב. אהבה ואור אריאלה

למעלה