חג שמח בהונגריה

viko222

New member
חג שמח בהונגריה

מישהו יודע ברכה ליפה לכבוד חג פסח הקרוב,בהונגרית? אני אשמח אם תוכלו לכתוב בהונגרית חג פסח שמח עם ברכה שאתם מכירים או יכולים אפילו להמציא תודה רבה [:

agibagi

New member
תמונות

מקווה שיעלו ,אפשר להעתיק ,כבר כתוב בהונגרית חג פסח שמח :Kellemes husveti unnepeket

Efraim2

New member
סליחה שאני מתערב!

KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET זה לפסחא ולא לפסח היהודי. אנחנו אומרים ברכה לפסח בהונגרית: KOSER PESZACHOT! או 'גיט יום טוב' באידיש. חוץ מי זה לא ממש משתמשים בברכות היהודים בהונגריה לפסח.

ronnymp

New member
רגע - למה ברבים ../images/Emo35.gif

למה מברכים : Kellemes husveti unnepeket ולא נניח : Kellemes husveti unnepet זה חג אחד - ולא חגים ברבים ...... רוני

viko222

New member
שלא יהיה אי נעימות,איך כותבים ?

איך כותבים חג פסח שמח,שאני לא אאחל להם חג פאסחה בטעות והם יפגעו..

agibagi

New member
סליחה, אבל...

אתה צריך להחליט אם הברכה מיועד ליהודים או לא כל התמונות שצירפתי קודם מתאימות לאזרחי הונגריה ולא ליהודים פסח של הנוצרים קוראים באנגלית EASTER פסח של היהודים קוראים PASSOVER הנה ברכה עם תמונה באנגלית ובעיברית לחג היהודי

Efraim2

New member
ברבים...

האמת שאני לא יודע למה ברבים... אני חושב שבגגל אצל הנוצרים חג הפסחא עובר כמה שלבים. יש להם צום גדול ביום שישי לפני החג וחוגגים את החג ביום א' שהבנים יוצאים 'להשקות' את הנשים במשפחה, ויום ב' שיוצאים שוב לעשות שפריצים עם בשמים מסריחים על הנשים שהם מכירים... בערך זה מה שאני יודע על החג... אגב קריסטמס גם מברכים ברבים בהונגרית "KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET" קיבלתי במייל את השיר הזה: http://merras.sfblogs.net/2007/03/12/bizonyitek-a-finn-magyar-nyelvrokonsagra ממש מצחיק (מומלצ לדוברי וקוראי הונגרית)

למעלה