חג שמח באשר אתם

SuperGirl 25

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

מתענגים על ה-
לפני בוא עידן ה-
... מה חדש מעוז?

blixgirl

New member
../images/Emo162.gifחג אביב שמח ופורח../images/Emo42.gif

תודה מעוז! שיהיה לכולם חג נפלא,וכייפי אביב מלא בניחוחות של כל טוב והמון שמחה ב
! SG מה שלומך ? איך האביב בארץ ? נשיקות מכאן בליקסי

SuperGirl 25

New member
תגידי, את גרה בגן עדן? ../images/Emo8.gif

האביב בשיאו, מלא חרציות וכלניות וכל טוב. פשוט כיף!

blixgirl

New member
ניצול שרשור אביבי

מקפיצה את ההודעה של מיכל7 שלנו וההודעה הנפלאה והמשמחת שלא קפצה מתחתית הדף בפורום(הודעות מפסיקות לקפוץ אחרי 72 שעות) שולחים לך המון המון אהבה ואיחולי מזל טוה וחמסות מפה ועד הודעה חדשה שהכל יעבור בשלום! המשך הריון קל חזק ובטוח מכולנו!!!!

bisty

New member
../images/Emo49.gifלמיכל!

איזה יופי! מאוד שמחתי לשמוע,חדשות נהדרות! שיהיה לך הריון קל ובריא! הנה,כבר נגנר השליש הראשון שלאחריו הסיכון להפלה די נמוך. המון מזל טוב! אני מחזיקה לך את כל האצבעות שבעולם!

Michal7

New member
יו, איזה חמודות! ../images/Emo24.gif

המון תודה על האיחולים, בליקס ומיכל. אני בהחלט צריכה את כל האצבעות מוחזקות, משום שנראה לי שאחשוש מהגרוע מכל עד להגעת יורש/ת העצר (ואז בעזרת השם יהיו לי דברים חדשים לדאוג לגביהם).
שוב תודה, אתם פשוט מקסימות, ורציתי שתדעו שאני אוהבת את כולכם! מיכל פניקס, אריזונה נ.ב: אמיר, נועהל'ה פשוט מקסימה, המון מזל טוב! נא לא לשכוח לפנק את האימא לאחר כל העבודה הקשה שהיא השקיעה.
ENJOY YOUR BABYMOON!!!

blixgirl

New member
גם כאן אביבי לפעמים...

היום היה שמשי ואביבי החלטנו לקחת את הבננות לטיול בחוף הים,בזמן שבו נכנסנו לאוטו ונסענו התעננו להם השמיים הכל התקדר והחל לרדת גשם מלווה ברוח...התבאסנו לרוב ושבנו הביתה....שעה אחר כך שוב יצאה השמש.... הפריחה כאן נראית בעצי שקדיה פה ושם והמון המון המון נרקיסים,אני אצלם ואצרף תמונה פעם הבאה שאצא :)

blixgirl

New member
chicken my dear!

ת'געגענו אליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך ? שני לילות סדר עם חמותך....הממ...כמעט מפחדת לשאול מה התפריט....

chickensoup

New member
מצטערת שנעלמתי

אני משועבדת בעבודה
היום היו לי 6 קייסים לייצג, עבדים היינו...איזה היינו??? התפריט של אתמול דוקא התחיל טוב עם מרק עוף טעים ואז..... עוף שרוף ברוטב לא מזוהה עם תפוחי אדמה ששוחים בשמן... יוצאת עוד מעט לסיבוב שני, תחזיקו לי אצבעות!!! סטיבי, מאז שהמלצת על very Irresistible, החלטתי שאני חיבת לקנות את הבושם, היום במזלט קניתי את הבושם, משהו!

stevie1

New member
אמרו לך פעם

שאת מצ'וגעת? אני עוד מתלבטת למרות שנראה לי שאני אלך עליו (הג'יבנשי) בסופו של דבר. ההתלבטות היא בינו לבין מדמואזל של שאנל. המארק ג'ייקובס החדש חביב (בהתחלה הריח שלו היה לו משהו בלשון המעטה אבל הוא משתנה) אבל 50 ליש"ט ל-50 מ"ל???

chickensoup

New member
../images/Emo3.gif

אכן מצ'וגעת אנוכי בבקשה, לא להמליץ יותר על בשמים, זאת שריטה רצינית קניתי מאז עוד בושם, RALPH LAUREN החדש

למעלה