חג שמח אנשים!

מדהים!!

אכן, יש המון קשר..... לא יודעת אם אנחנו מוצאים אותו קשר, לדעתי יש הרבה הקשרים,.....

אופירA

New member
מנהל
העלה לי חיוך

הרעיון יפה - לקחת קודם כל את החלק האמיתי, הטוב והיפה של החיים, ואת הסבל האישי מיד לאחר מכן. לגייס את הכוח של היופי והאופטימיות, כדי לטפל בסבל. אבל הסרט קיטשי ולא אותנטי. ואני לא סובלת חוסר אותנטיות. עיוור מתקשר מצוין בדיבור. הוא לא צריך למשש נעליים כדי לזהות בן אדם... הוא גם לא דביל, הוא אינטליגנט. הגברת הנכבדה יכולה לדבר עם העיוור ולהגיד לו מה היא עושה, ולא לנהל אותו בפטרונות, ללא הסברים, ולהשאיר אותו עם סימן שאלה חסר אונים, באופן מיותר לחלוטין... גם אם היא רוצה שהוא יבין מה היא עשתה דרך החוויה, דרך התוצאה, בדיעבד - עדיין היא לא צריכה לעשות את מעשיה בדממה, ולהתעלם לחלוטין מהאדם המדבר הנמצא מולה...

זה כל הפואנטה של הסרטון

בחיים אנחנו מקבלים פתאום פידבק חיובי מבלי שנדע שהוא שם.. ורק לאחר שאנחנו רואים את השינוי ונזכרים ברגע, רק אז... פונים אל גורם השינוי אם אין לנו מושג מה הוא עשה..

אופירA

New member
מנהל
לא קשור

חוסר האותנטיות זה שגם בפעם הראשונה הוא ממשש את הנעליים שלה. והוא יודע שהיא עושה משהו לשלט. וחוץ מזה למה למשש את הנעליים? יש לו אוזניים ופה, והוא שומע שהיא שם, והוא צריך להגיד לה - "מה שלומך, חמודה" או "מה את עושה" או "עופי מפה, אל תגעי לי בדברים" (תלוי מה האופי שלו...). אם היא חייבת לשתוק בשביל הפואנטה, אז שהיא תשתוק, אבל הוא לא צריך למשש נעליים, הוא יכול לדבר. אני לא יכולה לסבול קטע לא אותנטי ולא קשור, שמעיד על חוסר מקצועיות/תובנה של המחבר בחומר שהוא מחבר ממנו. זה כמו שבסרט נורמלי, פתאום תהיה תמונה סתם, לא קשורה. זה יעצבן אותך. או כמו שסופר כותב ספר על איזו מחלה, והוא לא מבין בה שום דבר, סתם מדמיין דברים מהדמיון שלו. זה יכול להעלות את הסעיף, החוסר מקצועיות שלו.

כנראה בגלל שאת כל כך מיוחדת

ועירנית... את רואה את החסרונות שבדברים... את הדברים הקטנים ביותר.. ויודעת לבקר עליו ביקורת.. ולא לחבב אותם.. ואולי בגלל זה את כל כך מוכשרת בשלך. וכל אחד שמגיב כאן, את יודעת לקחת את כל הניו אנסים שלו ולכוונן אותו מחדש... כמו שטכנאי פסנתר יודע לכוונן את הפסנתר ללא המכשיר הדיגיטלי. אלא לפי השמיעה. את עירנית כמו חתולה. ואני מאחל לך להשאר ככה לכל החיים ואולי אפילו לפזר אלינו קצת מאבקת הקסמים שלך !

וואלאק איך נסחפתם...

סרטון יפה, רעיון טוב, נוגע במיתרים הנכונים, ובכלל לדעתי מדבר על שיווק...

למעלה