חג שמח אנשים

melancholy man

New member
חג שמח אנשים ../images/Emo138.gif

כן כנראה שיש חג אז אומרים חג שמח וכל אלה (האמת מאחר ואני כבר לא מורה ומחנכת בישראל ואין לי ילדים אין לי ממש מושג, אבל כמה אנשים אמרו לי היום חג שמח, אז כנראה שחג היום). את השרשור הזה, תרגישו חופשי לנצל לאחל חג שמח, להמליץ על דברים לעשות בחג, או סתם להעלות שירים ואלבומים שקשורים באש, יוונים או כל אסוציאציה שיש לכם (גם לביבות הולך אם ממש צריך..).

מורנא007

New member
חג שמח

ושבת שלום
רוק יווני: השמועה אומרת שהאלבום Axis - Axis הוא טוב לאוהבי פרוג. הבעיה העיקרית שהוא יקר (פייפר פרוג רצה על עותק ויניל $70 לפני דמי משלוח ואריזה ב-eBay), אני לא יודע אם הוא יצא בדיסק. על אפרודיטה צ'יילד כבר כתבנו.

Anuerysm

New member
חג שמח

כאן אצלנו חוגגים רק את הקריסמס והיום קיבלתי את הכרטיס שלי להופעה של אריק קלפטון

fenriz

New member
אם כבר קליפים לחג,

אז הנה קליפ רשמי חדש מבית היוצר של מסחטת הכסף Apple. 'טומורו נבר קנואוז' והשיר ההודי של ג'ורג' מסרג'נט בסינטזה מופלאה מתוך הדיסק LOVE.

melancholy man

New member
וזה במסגרת הפינה

איך להפוך שני קטעים נפלאים לפיסת ביזאר חסרת חשיבות?? כל קטע שאני שומע מ Love הופך את הפרויקט הזה ליותר מעצבן בעיני.

Welsh

New member
../images/Emo6.gif

כשהייתי קטן היו לי סיוטים מהסרט הזה.

Liorking

New member
../images/Emo137.gifחג שמח!../images/Emo16.gif

אתמול קיבלתי חומר טוב מאחי - 2 דיסקים של נירוונה (Incesticide, Bleach) ושני האלבומים הראשונים של סוייד. עדיין לא שמעתי הכל, אבל יש לי הרגשה אני הולך לאהוב את זה. חוץ מזה אני שומע לפעמים את ניל יאנג, שמעתי בימים האחרון את Everybody Knows This Is Nowhere ואת Live Rust. אלבומים מעולים.

למעלה