חג שמחחחח

Peach 18

New member
ל"ג בעומר שמח!

וממש תזהרו!!!!!!!!!!! הרגע קראתי על בן אדם שנחווה קשה! בקשה בקשה בקשה תזהרו!!!!!!!!! אל תשבו קרוב, אל תשפכו דלק כשהמדורה כבר בוערת, ובכלל אל תתעסקו עם האש! תהנו

איזה כיף לאנשים...

שיכולים לחגוג את ל"ג בעומר! גם אני רוצה אבל אני צריכה ללמוד........... באסה!!!!!!! אבל בחופש... תבוא הנקמה שלי! כל החומר שלי באישות (בעחס.... גועל נפש של חומר! כיף לכם שאתם לא צריכים ללמוד אותו פו-יה!!!) הולך להיות במדורה רצינית (חומר דליק מעולה! ועוד ממוחזר...) זה יהיה אושר גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif

מקווה שנהנתם כמו שאני נהנתי

crazy monkey

New member
אחחחחחחחחח.. מתחשק לי לפרט....

רציתי ללכת לשהם אבל אמא לא נתנה לי ללכת כי אני חולה... אז עשיתי את עצמי מרגישה בסדר ובסוף הצלחתי לשכנע אותה ללכת למדורה של השבט שלי בר"ג... כצפוי היה די משעמם.. התנחלנו על מדורה ומנגל של שבט אחר.. בסוף באו חברות שלי שהיו בשהם וספרו שהיה אקשן ומריבות <בלי מכות...> בסוף השבט שהתנחלנו אצלם העיפו אותנו וישבנו שבוזים בסניף... רצתי לאוטובוס הראשון ב5 וחצי והגעתי הביתה ב10 ל6 עכשיו כואב לי הגרון עוד יותר.. אבל לא איכפת לי.. העיקר שיצאתי מהבית....

למעלה