חג שבועות שמיייח

חג שבועות שמיייח

מה העניינים ח'ברה? שאלה לי- בטוח שיש כאן כאלה שלמדו נהיגה בקבלנות או שאתם מכירים כאלה... שאלתי היא כמה שילמתם? מהו הסכום ה"מקובל"? אם מישהו יכול לומר לי בהתאם למה המורה גובה את המחיר ומתי הוא קובע אותו- עוד לפני שהתחלתם ללמוד או שהוא קובע אחרי כמה שיעורים אחרי שהוא רואה מהי רמת ומהירות הקליטה של התלמיד (כדי שלא יווצר מצב שהוא יפסיד יותר מדי כסף...). ובכלל, מה אתם חושבים? מי יוצא מורווח ברוב המקרים מהעסקה? המורה או התלמיד? כל זאת ועוד, בתגובות שלכם- אז יאללה תגיבו...

k1235

New member
אני..

אני עשיתי קבלנות 3000 ש"ח עד הטסט הראשון ומהטסט הראשון שילמתי על השיוערים והטסטים לפי דעתי יצאתי מופסד עשיתי 35 שיעורים עד הטסט הרביעי ושילמתי על כל טסט 300 ש"ח ועל כל שיעור נוסף 90 ש"ח

Krishi

New member
בדרך כלל...

זה בסביבות 3000 שקל פלוס מינוס.... יש מורים שכוללים בתוך זה כל מיני מבצעים כמו טסט ראשון או יותר גם חינם. עד כמה זה טוב? יש ויש.. זה תלוי על איזה מורה את נופלת. מורי נהיגה שמלמדים תלמידים בקבלנות בדרך כלל ישקיעו פחות בתלמיד, כי הוא כאליו כבר שילם להם ולא אכפת להם ממנו ובעיקר הם ירצו שהוא ייכשל כמה טסטים כדי שהוא יתחיל לשלם להם עליהם. אבל זה רק דוגמא אחת. יש גם מורים שישקיעו בתלמיד ואז אני מאמין שהם יצאו מופסדים אם התלמיד לומד טוב וסיים נגיד עד 30-35 שיעורים ועבר טסט ראשון או שני... בקיצור... לא הייתי ממליץ כל כך על קבלנות.. אלא אם את יודעת שאת נוהגת טוב ובטוחה שתעברי בטסטים הראשונים (מכל מיני סיבות.. למשל אם נהגת בעבר באופן לא חוקי
)

למעלה