חג שבועות שמח

חג שבועות שמח

שלום וחג שמח לכם. היפנו אותי לכאן, שמא אוכל להיעזר בכם. אני מנסה להיזכר בשמו של חבר כנסת מסויים, שכתב שירים (קצת אינפאנטיליים), והיה ללעג ולצחוק לכולם. הוא אף פירסם ספר שירים. שמו פרח מראשי, ואינני מסוגל להיזכר בו. אולי יימצאו כאן חברים שזוכרים במי מדובר? בתודה מראש וחג שבועות שמח לכולם אלדד.

magy

New member
הייייי, שלום לך וחג שמח

אם אתה מתכוון לעקיבא נוף שכתב את "איזבל" וגם הפיק לזמרים אחרים אז....השיר לא היה ללעג וקלס.....ההפך, עמד בראש מצעד הפזמונים... אבל אולי אתה מתכוון למישהו אחר.....

אשור

New member
יש כמה כאלו אחד זה עקיבא נוף

השני גד יעקבי ויש כמובן את רפול וגם הרב בא גד. שמעון פרס אף הוא פרסם 2-3 שירים שעליהם הוא כנראה לא קיבל את פרס הנובל.

רב תודות !

זהו בדיוק. גד יעקובי. אליו התכוונתי, ואני מודה לך על שטרחת לענות. חג שמח שוב. אלדד.

magy

New member
מוריסון........אל תברח

יש המון מקום פה, גם עבורך...... אולי תתעוררנה עוד שאלות שתרצה עבורן תשובות...... שב.......הכסא בפינה די נוח.....ואין שם רעש....... וולקום.............אלדד....... הולכת לחפש עבורך את השיר מתוך "צייד הצבאים"..... בתקווה גם למצוא.......

magy

New member
בבקשה

פס קול מקורי מתוך הסרט "צייד הצבאים" והשיר "Can´t take my eyes off of you" ביצוע מקורי של פרנקי וולי (לתת למערכת למלא את עצמה....כדי לשמוע באיכות טובה)

למעלה