חג שבועות שמח וחלבי!

adii1201

New member
כבר ציינתי את זה שאני שונאת שהוא שולח לפני

שאני רוצה באמת לשלוח?
בקיצור, זה ממש בדיליי אבל תסלחו לי כי הייתי עסוקה היום
אז שיהיה לכולם חג שמח ובעיקר טעים (כי אין מה לעשות גבינות זה שולט
) ושתפו חוויות על מה עשיתם וכאלה
חג שמח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gifחג שמייח אנשים יקרים!

היה נורא נורא כייף.. אין החג הזה זה החג שלי כי אני מתה על דברי חלב וכמו שלמדתם בשבוע שעבר אני לא אוהבת בשר.. :)

adii1201

New member
אויש היה לי כ"כ כיף!!!

היינו בכ"ס אצל משפחה של חברה של אח שלי (הם בקרוב יהיו גם משפחה שלי
) והיינו איזה 28 אנשים נראה לי והיה כ"כ כיף! היה מלא אוכל טעים (קנלוני ולזניה וכו') וישבנו כזה בחוץ (יש לההם כזה מעץ עם פרגולה והכל) והיה פשוט כיף! אח של חברה של אח שלי נשוי לבריטית (הם גרים בלונדון) אז כל הערב דיברתי איתה באנגלית והיה מגניב (אני לאהוב לדבר באנגלית
) ואז עשו חידון טרוויה לשבועות וזכיתי בניצחון מוחץ
(אבל לא הביאו לי אף פרס
) ובן דוד של חברה של אח שלי כזה בדרן והוא סיפר כל מיני סיפורים מצחיקים והיה ממש משעשע
בקיצור היה ממששששש כיף וכל הערב עבר בצחוקים וכאלה
אני אוהבת את שבועות!

NoFaR815

New member
חח כל תגובה שלך היא סיפור ../images/Emo6.gif

שמחה שנהנת נשמע כיף :)

m o r 1 0 2

New member
חג שמייח וטעים לכםם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח,הפשטידות,הפסטות,העוגות
מתה על החג
ממש נהנהתי אתמול
שיהיה חג טעים ושמח

../images/Emo171.gif../images/Emo9.gifחג שבועות שמח! היה נהדר!../images/Emo13.gif../images/Emo171.gif

בדרך כלל חוגגים אצלנו בבית,אבל הפעם חגגנו אצל דודה שלי,זה לא אותו הדבר כמובן,אבל היה ממש כיף.
אכלתי מאפה חצילים ממש מעולה שאמא שלי מכינה אבל לא הגעתי להכול,לא נורא,נשארו שאריות
ואני הכי אוהבת את שבועות כי אני צמחונית,וזה הפעם היחידה בשנה שאני לא נגעלת מהאוכל שיש על השולחן

darklighter

New member
חג שמח לכולם../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo190.gif

כמה אכלתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי......... פיצות,] בורקסים, 2 סוגי פשטידות, 2 סוגי עוגות גבינה, פסטה ברוטב שמנת פטריות, גלידה.... אני מפחדת לעלות על המשקל....

למעלה