חג - ראש השנה

mor mor

New member
חג - ראש השנה

שאלה חשובה- מה אתן\ם קונים לחמה לחג? אני בבעיה,גם תקציבית, וגם, חמתי יש לה הכל, והיא מכניסה כל דבר שמביאים לה למזבה.... ואני רוצה משהו מיוחד ולא יקר, שלא ייכנס לשם... ופרחים לא נעים להביא, בכל זאת היא עובדת קשה לחג... וכולם תמיד נותנים לה מתנות

אני

לא קונה לה כלום!!! וההמלצה: לוח שנה עם תמונות של המשפחה, בכל חודש תמונה אחרת.בחודש שהם נישאו, תמונה שלהם מהחתונה. בחודש של יום ההולדת של בעלך תמונה שלו, בחודש בו נישאתם תמונה שלכם מהחתונה... בימי הולדת של הנכדים... את זה היא בטוח תתלה על הקיר!!!

עציון

New member
למה לא קונים מתנה לחם? מה הוא עז?

בכל סידרת התלונות והמתנות לא מוזכר כלל וכלל החם. בתור חם חם אולי מגיע לי משהו קר? קצת תשומת לב לחמים....

רמה

בן דוד שלי הזמין את זה בבית דפוס בשם "רסטר" ברחוב החשמונאים בת"א טלפון 03-5623617 אבל אני מאמינה שאפשר להכין את זה בכל בית דפוס. בהצלחה!!

nuni2212

New member
יש לה זיקה לדת ????

אם כן והיא מדליקה נרות שבת / חג, אז אני קניתי לחמותי שנה שעברה מראה שעליה מודפסות באותיות יפות את ברכת הדלקת נרות עם ציון שמה של החמה ובעלה ( כך שאין טעם שתכניס למזווה) ובסיום ההקדשה מהילדים, נכדים וכו'. אם את רוצה אני אתן לך כתובת של החנות.

Night Light

New member
אני

קניתי בחנות בקניון הזהב בראשון חיקויים זולים של בשמים יקרים... אבל מתנה שלא תכנס למזווה ותהיה זולה: הגדלה ממוסגרת של תמונה של הילדים, או של כל התא המשפחתי שלכם, או של הילדים עם הסבתא

מנורה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifשאלת השאלות

קשה ליעץ מה להביא לחמות שלא מכירים כי אני למשל המתנה הכי שאני אוהבת לחג זה פרחים וכולם יודעים זאת. בכל אופן במקום איזה תחליף לבושם או מתנה לצאת לידי חובה עדיף פרחים. אם היחסים בינכם טובים ויש דבר כזה מדוע לא תנסי לברר מה היא אוהבת או מה היא מעדיפה? לתת ולקבל מתנה זה לא רק מנהג או נימוס זה גם כייף כשעושים זאת מכל הלב.

שש שבע

New member
לא זר, אלא סידור מענין של פרחים

יכול להיות משולב עם פירות ובקבוק יין, אפשר לעשות או לקנות דברים מדהימים לפני החג,

../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifמתנה לחמות

עציץ כדי שישאר גם מזכרת ושלא כדרך הפרחים שנובלים וחום אמיתי שתהא הבנה בינכם תמיד
בהצלחה

למעלה