חג קן 70...

חג קן 70...

היה פשוט נהדר!
תודה לכל מי שבא ועזר... ויומטוב.

TheBlackFairy

New member
יופי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אפשר לספר טיפה יותר איך היה
(במיוחד למי שלא יכל להגיע ורצה
).

ודאי שאפשר ../images/Emo9.gif

החג קן התקיים בבית ספר ליד הקן. בהתחלה היה מפגש בוגרים בקן...הגיעו בסביבות המאתיים בוגרים מכל השנים. לשמוע אנשים אומרים פתאום "וואו, לא פגשתי אותך כבר 10 שנים..." זה עושה כיף כזה. הרקע הכללי של המסכת שלנו היה "הסיפור שאינו נגמר", כאילו יש סבא שמספר לנכד שלו את הזכרונות שלו מהשמו"צ והזכרונות ממוחזים. הו ריקודים, הצגות, שישה שירים (שאחד מהם הולך להיות ההמנון הבא של השומריה. אני מבטיחה לכם.
) כיתות ו' קיבלו שומריות, כיתות ח' עלו לגו"ב והיה ממש צבעוני ויפה. אחרי המפקד עשינו צעדה אל השטח של המפקד אש, שם היו כמה נאומים ומפקד אש ממש יפה (חוץ מהעובדה שהוא היה קצת סטטי, עירייה מפגרת)... זה היה ממש מרגש ומאוד נהניתי לבנות את החג קן הזה... בקרוב אתם תוכלו לראות תמונות באתר שלנו...

evil i

New member
העירייה לא מפגרת

היא נתנה לכם המון כסף בשביל החג הזה. ראש העיר יצא קצת טיפש כשהוא מגיע למפגן כוח רב דורות של שמוצניקים ומכריז "הייתי בנוע"ל". ומי שדפק לנו את המפקד היו מכבי האש והמשטרה. 70 שנה וזה מה שאתה מקבל בסוף. היינו צריכים לשחד אותם.

jast

New member
יאא..

בטח ממש נהנתם.. אהבתי ת'רעיון של הסיפור שאינו נגמר... :]

1צולית

New member
זה היה רעיון שלי!...חחח...:]

"קן כפר סבא-הסיפור שאינו נגמר"... רעיון גאוני...חחחח היה גם רעיון של "אנחנו זאן אדיר"...או לפחילופין "אנחנו זאן-נאדיר" הבנתם?!...חחח

למעלה