חג פסח

yair hazout

New member
חג פסח../images/Emo161.gif

אז איפה אתם עושים חג?עם מי אתם עושים חג? מתכוונים למצוא את האפיקומן? כל מה שיש לכם לשתף אותנו על חג הפסח, אתם מוזמנים לכתוב כאן
זה שרשור מיוחד כולנו בהקדשה לחג הפסח

את מי זה מעניין ../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif חחחח../images/Emo26.gif

אני עושה פסח במלון השרון בהרצליה בדירה של דוד שלי
ואני שונאת ואתה כבר אמרת מקודם! ואני לא אמצא את האפיקומן כי יש ילדות פיציות שמוצאות לפניי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממ
אין לי מה לשתף
חוצמזה שאני תמיד הולכת לאיבוד בבית שלו
ואז אני והלכת קבוע לשירתים וצועקת משם שננעלתי כדי שלא יגידו שאני לא מתמצאת טוב
כי אני מכירה ואתה ממזמן

אעעעעעעע ו...

זה לא בעיה למצוא אפיקומן אצל אבא
תמיד זה בואתו מקום ... אני : "אבא?, קום רגע" זהו:-9 מוצאים את זה
חחחחחחח רציתי לספר עוד משהו ושכחתי

אייללוש

New member
../images/Emo6.gif נעל חכם../images/Emo3.gifשלי../images/Emo26.gif

אצלנו הרוב בבית עם המשפחות מצד אב\מא ובסוף באים אלינו מלא אוסטלים
זהו הרוב...
((((אני מחכה לראותך את- א'-בנות דודות שלי שעכשיו לא מזמן היה יומולדת 3 לאחתמהן ככה ששניהן 3 ו...בני דודים תינוקים... ב'-אחד חתיך אוסטרלי
))) נכון לע ענין
סתם אין לי מה לכתוב...

יקיר15

New member
אממ אחלה שרשורר ...

אלינו באים כולם בחגג ... אנחנו נהיה איזה 20-25 אנשיםם ... וזה הכי כיףף ... אני כבר מחכה לחרוסת של אמא שלי החרוסת הכי תעימהה בארץ ... אני לא מחפש תאפיקומן - משיאר את התענוג לאחיינים ולבני דודים שלי הקטנים והחמודים ... חחח הדסס את קרועהה חח עלק ננעלת בישורתיםם וואי קרעת אותיי... שזוה שיהיה לכולם חג שמחחח וכשרר
אוהב אותכםם

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח אממממממממממ

עושים אצלנו את החג
ובגלל זה אני אדע איפה האפיקומן כי בעלה של דודה שלי יבוא להחביא...אבל אני לא מחפשת...אולי אני אגלה לבני דודים שלי ולאחותי תמורת שוחד קטן חחחחחחח
סתם

אני אוהבת שכרשורים כאלהה:p../images/Emo110.gif

וואי זה קצת מסובך לי להסביר לכם איפה בדיוק
אני עושה אצל אממממ לא בדיוק משפחה.. זה קצת מתוסבך.. ולא מתאים לכאן ולסיפורי סבתא שלי אז לא חשוב
אני לא אמצא אבל אצלם תמיד יש מתנות גם למי שלא מוצא
תמיד גם מי שלא מוצא מאז שאני זוכרת את עצמי הביאו לו מתנה חחח
אני אוהבת סדר פסח זה כיף
חג שמח לכוללם! ושהחג יעבור בשלוםםם:]]

eynav16

New member
לא אוהבת פסח..=\

אני לא בארץ אז קצת יותר קשה לחגוג אבל אנחנו חוגגים עם אח שלי שהגיעה מהארץ ועם עוד משפחה יהודיה פה ועוד כמה אנשים מהמשפחה שלהם... חג שמח

מתדניה

New member
חג שמח כפרה עליכם!!!!

חג שמח לכולם! תטחנו מצות, תשמינו ותעשו חיים!

אניייייי../images/Emo205.gif

אני ומשפחתי נוסעים לדודים שלי באלקנה
אנחנו עושים עם דודים שלי, עם זבא וסבתא עם דודה שלי ועוד חבר של דודה שלי עם הילדים שלו
ברור שאני מתכוונת למצוא ת'אפיקומן
פסח
כשר
ושמח
אוהבתתתת
רעות

אממממממ...שלי..

קודם כל אני חוגגת אצל סבתא שלי עם כל האחים של אמא שלי וזה שכולם ביחד זה 8 אבל 2 לא מגיעים אז זה 6 משפחות כולל אנחנו זה 7 והולך להיות לנו מפוצצץץ בטרוףףף..תמיד זה ככה אפילו 3 משפחות זה מפוצץ..אני מתה כבר לליל סדר לפגוש את כולם כמה זמן אל ראיתי את בני דודים שלי הקטנים הם כל כך חמודים..ואת בנדוד שלי שאיתו עושים הכי הרבה צחוקים וזה והולך להיות ליל סדר מדהיםם כמו שנה שעברה וששרים את אחד מי יודע אנחנו הילדים דופקים על השולחנות וזה ובנדוד שלי פעם היינו בחוץ עכשיו לסבתא שלי יש שכנה גם זקנה אז הוא ראה שכאילו כל אחד קורא לעצמו אז הוא התחיל לצעוק להם "יאללה תעשו שמחח כמו אצלנו מה אתם קוראים כמו תוכים" ואני אומרת לו שתוקק וזה והוא ממשיך שם לצעוק להם והולך להיות הכי מצחיקק בארץ..אצל סבתא שלי קצת קשה למצוא ת'אפיקומן זה בית ענק של 3 קומות וגג אז זה לא ממש פשוט למרות שלרוב זה בקומה הראשונה אז נראלי שאני ימצא עם בנדוד שלי..=] אני מחכה כבר לסדר הזה הולך להיות ממש כיפפפ..=]אני חולה על חגים במשפחות אצלנו..=] חג שמח לכולם..שרשור יפה!ותהנו..=]

טל ועדי1

New member
../images/Emo155.gif חג שמח!!! ../images/Emo161.gif

את החג אנחנו חוגגות אצלנו בבית.. יבואו 20 אנשים וכבר כמעט שהכל מוכן.. שיהיה חג פסח שמח!!!! נ.ב
אתמול אני ועדי ראינו ב-yes בתוכנית Y ב-10 עונה שנייה את אגמוש היא אמרה שבפסח היא הכי אוהבת לאכול מצות עם שוקולדד!!![יאממממ... צודקת 100%] ושאת הפסח היא תחגוג היום במושב!!!!

אביחי 33

New member
אני עושה כנראה בבית או אצל סבתא../images/Emo4.gif

המשפחה שלנו הכי הזויה, שעה לפני החג, רק יודעים איפה עושים, הם כאלה לא החלטיים באלוהים

אני עושה ת'חג אצל סבתאאאא

חח הסבתא המפורסמת למי שמכיר
הולך להיות מלא צחוקים,כל שנה שדוד שלי קורא באגדה הוא מתחיל להתפקע מצחוק.... חחח כנראה זה יקח זמן לקרוא ת'אגדה בכל זאת בפעם השלישית חג שמח לכולם!

למעלה