חג פסח שמח מישהו עושה משהו מיוחד או (כמו כולם) תקוע בחיק המשפחה ?!
H Hoova2x New member 12/4/06 #2 חג חמש ומועדים למשחה ../images/Emo3.gif ואם בטיולים עסקינן (הטיול הקרב ובא שלך, זיקו), אז לפני שבועיים יצאתי לטיול של יום אחד בגליל עם חבר טוב. מקום מדהים (מצ"ב כמה תמונות). חג שמח לכולם.
חג חמש ומועדים למשחה ../images/Emo3.gif ואם בטיולים עסקינן (הטיול הקרב ובא שלך, זיקו), אז לפני שבועיים יצאתי לטיול של יום אחד בגליל עם חבר טוב. מקום מדהים (מצ"ב כמה תמונות). חג שמח לכולם.
H Hoova2x New member 17/4/06 #11 שרמוטה, במסנג'ר אתה לא עונה ../images/Emo189.gif אז בטלפון תענה לי? יאללה רוחחחחחח, יא כאלב
B bendreaming New member 18/4/06 #12 יש לי בעיות עם המסנג'ר, חצי מההודעו ת שאני שולח לא מגיעות ואני לא רואה כששולחים לי. אין לך אייסיקיו? בכל אופן, לא תירוץ. אני אצטרך להעניש אותך באופן פרטני לכשנתראה.
יש לי בעיות עם המסנג'ר, חצי מההודעו ת שאני שולח לא מגיעות ואני לא רואה כששולחים לי. אין לך אייסיקיו? בכל אופן, לא תירוץ. אני אצטרך להעניש אותך באופן פרטני לכשנתראה.
H Hoova2x New member 19/4/06 #13 Don't fuck with me, boy ../images/Emo3.gif אותי לא "מענישים", ואתה יודע את זה מצוין