חג פסח שמח וכשר...!!!

rozgil

New member
חג פסח שמח וכשר...!!!

ל-כ-ו-ל חברי הפורום.......מקסיקני,פלסר,ברק,איש הגשם,עו"ד עומר יעבץ ולכול מי ששכחתי,........ממש ממש לכולם!!!חג פסח שמח וכשר!!!.....ולקראת חג האביב.........שיגיע אלינו האביב במהרה ואחריו הקיץ הנפלא ......ושנשמע רק חדשות טובות.....ושתרגישו רק טוב......-גילי-חדרה.......בבביייייי

rozgil

New member
שיר אביב - לחג פסח !!!

ים של ורדים צומחים על כף האושר שבידך. פרחים של אהבה גדלים שם ושם נמצא אושרך. עושרך? שום סימן אישי אין בכיס המרה שיכול להלוות לי טיפה של אלכוהול. זהו שיר אהבה שכתבתי למלצרית החמודה שעומדת לבדה בתוך דשא ציבעוני שבתוכו פורחים ורדים וכלניות,שושנים ומרגליות ועצי אקליפטוס שמורידים עלים צהובים עם בואו של האביב. אין דבר בתוך האדמה ואין דבר סביבה, אחרי הכול פורחת האהבה וחג הפסח בא..... ------סוף-------- מתוך הספר "האנשים הקטנים" (מעט גיל רוזנפלד) בהוצאת "סער" ת"א (עמ'103)

rozgil

New member
כ60 התרעות לפיגועים במהלך ליל הסדר

1.סגר מלא על השטחים . בשרון ובירושלים כוננות עליונה לפיגועים. רוב ההתרעות הם לערב ליל הסדר כלומר היום. חג שמח 2.ההתרעות כוללות פיגועי התאבדות, מכוניות ממולכדות, מטענים, פיגועי חדירה וחטיפת חיילים. 3.התרעות על חדירת מחבלים לישובים, התרעות לפיגועים בירושלים ובשפלה. כאמור כוננות על באזורים האלה 4.יום שלישי, י"ד בניסן תשס"ג, 15 באפריל 2003 סגר כללי הוכרז על שטחי יהודה שומרון, הבקעה ורצועת עזה, על פי החלטת שר הבטחון שאול מופז. כמו כן הוטל סגר ימי על חופי רצועת עזה. הסגר הסגר יימשך כל חג הפסח, וזאת בעקבות התרעות רבות על כוונת מחבלים לבצע פיגועים במהלך החג. הסגר לא יהיה מוחלט, שכן במקרים הומניטרים יאופשר מעבר. http://www.a7.org/news.php3?id=49376 5.כוננות מוגברת בירושלים בעקבות התרעות לפיגועים עקב התרבות ההתרעות על כוונת ארגוני הטרור לבצע פיגועים בירושלים תגברה משטרת מחוז ירושלים את כוחותיה. הלילה ומחר יוצבו מחסומים קבועים ומחסומי פתע ברחבי העיר ויתוגברו הבדיקות במחסומי הכניסה לעיר ובעוטף ירושלים. כמו כן, תתוגבר בדיקת הנכנסים למקומות הומי אדם, בשווקים ובמרכז העיר. --------------תשמרו על עצמכם--------------חג-שמח------------------

ברק 188

New member
התרעות שהיו,מי יתן שהכל יהיה בסדר..

בליל הסדר ומשך החג,ומפת הדרכים הזו שעומדת "לנחות" אלינו בקרוב (מחיר המלחמה)תביא את כל האיזור הזה לדרך חדשה של שלום (ושי)גשוג לנחלה ומנוחה אמן

איזה יופי גיל... ממש יפה יצא לך../images/Emo13.gif

שיהיה לכולם חג שמח אני עושה את החג אצל דודים שלי תשמרו לנו על הפורום
ותהנו זה החג הכי אהוב עליי!!!:) (בעצם כמעט כל החגים אהובים עליי) ביי אנשים

למעלה