כולן מהשבט שלי.
היום, בעידן ה IVF/תרומת ביציות, זו הסקת מסקנות מיושנת .ראית את האמא או שאתה מסיק מסקנות ממראה הבנות?
נדמה לי שלפחות הפעם לא חסרות אצבעות בידיים.
חלילה אני לא ראיתי ואין לי שום קשר ומגע עם נשים של השייח.ראית את האמא
קליינטון,חלילה אני לא ראיתי ואין לי שום קשר ומגע עם נשים של השייח.
נשבע בכל היקר לי. זה לא אני.
לא. המסקנה ש(אם המצולם הוא האבא), הבנות דומות לאמא.הסקת מסקנות מיושנת שזו בינה מלאכותית? יכול להיות.
לא אכלתי בכלל אזני המן עם פרג. אין פה ביקוש לפרג ולכן הכנתי עם תמרים ואגוזים.סופה יקרה,
לדעתי לא אכלת מספיק אזני המן עם פרג,
היום? כבר לפני כמעט 10 שנים דיברו על כך בסיינפלד ומה ההוכחה לכך אם לא פרק בסידרה?התפרסם היום ניסוי קטן שהוכיח עקבות סם לאחר אכילת כמה,
טפו, טפו, טפו. הצליח לו.לא כתבו אם העולם נראה נפלא ומופלא לאחר האכילה,
אבל לחשוב על כל האפשרויות, אחרי החגים.
שיהיה בריא השייח החתיך, והרבה כוח, אם נשותיו או בנותיו, דומות להפליא ואפילו המבט דומה.
אתם התלביבים, (;לא אכלתי בכלל אזני המן עם פרג. אין פה ביקוש לפרג ולכן הכנתי עם תמרים ואגוזים.
היום? כבר לפני כמעט 10 שנים דיברו על כך בסיינפלד ומה ההוכחה לכך אם לא פרק בסידרה?
כמה שנים אח"כ הסביר על כך ד"ר אבי אסייג ממכון דוידסון למדע.
אגב, ממליצה להגיע לגן המדע של המכון עם נכדים, או ילדים אחרים, כאמתלה לביקור.
טפו, טפו, טפו. הצליח לו.
אוי, מתנצלת, מכון דוידסון למדע מוגדר כ"זרוע החינוכית של מכון וייצמן", נמצא בתוך המכון, בעיר רחובות.אתם התלביבים, (;
מכון מור? מכון הרישוי?
אה, ויצמן כנראה.
תודה.
אני מדברת על ניסוי קטן שנעשה עכשיו, לא משהו ממש מדעי, בדיוק מה שכתבת על דוידסון,
מחר יהיו עם פרג, נראה כמה ישככו את המצב הקיים.
רחובות, עד המאה הזו, נהנתה מגושי פרדסים נרחבים ולא הכירה גושי בניינים.אין צורך להתנצל, סרטון בן 7? רק היום ראיתי, כן, אותו סרטון.
לא ידעתי ועדיין לא יודעת כלום על מכון דוידסון, כנראה באשמתי,
אבל אצלי הכל תל אביב, בערך, ואני יודעת שאין דין רחובות כדין תל אביב, בהרגשה שלי - נשארים כל הזמן בגושי בנינים.
לילה טוב.
הסתובבתי לא מעט ברחובות בתחילת שנות ה80 (שזה במאה הקודמת).רחובות, עד המאה הזו, נהנתה מגושי פרדסים נרחבים ולא הכירה גושי בניינים.
כיום המצב אחר.
העיר הולבשה "שַׂלְמַת בֶּטוֹן וָמֶלֶט" וכעת מתנוססים בה המון גושי בניינים. למזלם של הנוהגים ברכב, השכילו לסלול כביש עוקף רחובות, שמקצר הגעה גם אל גן המדע.
במקרה הצורך, יש גם רכבת שמגיעה ממש למכון וייצמן, מרחק של כרבע שעה הליכה ממכון דוידסון. נסי ותיהני.
(למתעניינים, אפשר להוסיף ביקור במכון איילון, לא במרחק הליכה).
עוד לפני שנות ה 80 וגם אחריהן, יצא לי להגיע הרבה אל העיר. גושי הבניינים של שנות ה-80, אינם כגושי הבניינים כיום.הסתובבתי לא מעט ברחובות בתחילת שנות ה80 (שזה במאה הקודמת).
היו פרדסים אבל היו כבר אז גם לא מעט גושי בניינים גדולים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.