תמיד רציתי להתחפש לג'וני בוי בחליפת פיסקיפרס אבלאף פעם לא יצא... הגעתי לשלב ההכנה של פולס פיסטול (וינונה) ואפילו די התקדמתי... השנה אני מתחפש לדמבלדור המלך ז"ל...
לי אישית זה לא קרה כי בחיים לא ראיתי פרק עם תרגום! אה חוץ מאחד! בארץ שודר פרק 3X19 לפני כל העולם!! אז כשהורדתי את הפרק גיליתי לתדהמתי שיש תרגום בעברית מובנה LOL אגב שחיפשתי את הפרק הזה ששודר בארץ חיפשתי בגוגל farscape israel ושוב מצאתי את הראיון עם בריאן הנסון ששאלתי אותו שאלה בצ'אט! לינק - השאלה שלי הייתה: ChatMod: to : would we see more farscape after the mini? BIG LOVE from Israel Scapers
פרק 3X19 שודר כאן ממש לפני כל העולם? מה, היה שידור סימולטני של פארסקייפ עם ארה"ב ?! ולגבי הצ'אט - איזה גדול זה שיצא לך לשאול את בריאן הנסון שאלה ! וסחטיין על הייצוג לשאר סקייפרי ישראל ! כבוד ! ! !
לא היה בדיוק שידור סימולטני של פארסקייפ עם ארה"ב, אבל יס קנו פרקים לשידור אחרי שכבר שודרו בארה"ב ואז יס פשוט המשיכו לשדר עוד פרק שלא שודר עדיין בארה"ב! כל העולם "השיג" מאיתנו את הפרק! בריאן הנסון בעצמו היה מופתע שיש שאלות מישראל וגם מאיטליה - במיוחד שזה היה ב4 בבוקר אצלינו (וכן נשארתי ער בשביל זה, בצעירותי ידעתי לחיות את החיים