חג פורים שמח !

• פותח הנושא mg
  • פורסם בתאריך

mg

New member
חג פורים שמח ! ../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

אפילו אם אני מקדים ביומיומיים. מישהו מתכננ/ת להתחפש למישהו מפארסקייפ? מישהו התחפש/ה כבר למישהו מפארסקייפ? המן=סקורפיוס?
חג שמייח !

aerynsun

New member
חג פורים שמח ../images/Emo104.gif../images/Emo110.gif

ואני עם הרגל השבורה שלי לא מתחפשת לכלום

mg

New member
למה שלא

תתחפשי ל"האוס" שהתחפש לאישה? או לחולה עם רגל שבורה? או לזה מהסרט "חלון אחורי" שישב בכסא גלגלים?
החלמה מהירה וקלה !

aerynsun

New member
אז זהו התחפשתי לחולה

עם רגל שבורה. תחפושת די קלה..
תודה

sprqy

New member
../images/Emo148.gifחג שמח!!../images/Emo151.gif

תמיד רציתי להתחפש לג'וני בוי בחליפת פיסקיפרס אבלאף פעם לא יצא... הגעתי לשלב ההכנה של פולס פיסטול (וינונה) ואפילו די התקדמתי... השנה אני מתחפש לדמבלדור המלך ז"ל...

mg

New member
הוא ז"ל ??? ../images/Emo2.gif

סתם, בשבילי זה לא ספויילר
אחלה תחפושת ! בהצלחה עם וינונה

MeItOsH

New member
שנה שעברה הייתי ארין..../images/Emo210.gif

יצא יפה.. מכנסיים שחורים,גופייה שחורה,פאוץ שחור..ואקדח+מחזיק של אקדח על הירך

mg

New member
רעיון מדהים ! אהבתי ! ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

aerynsun

New member
כן, אני זוכרת שהתחפשת

ואפילו שלחת לנו תמונה לראות. אנשים בטח לא ידעו למה התחפשת, לא?

dixie chick

New member
יכולת להגיד שאת

"שומרת שלום" ושזה כמו שילוב של שומרת שבת וחיילת באו"ם... חחחח

mg

New member
אוי זה ממש מזכיר לי

עוד "רגע של פארסקייפ בחיים" - במלחמה כל פעם שדיברו על להציב יחידת "שומרי השלום" בלבנון קפצה לי לראש פארסקייפ !!!

sprqy

New member
../images/Emo6.gif

לי אישית זה לא קרה כי בחיים לא ראיתי פרק עם תרגום! אה חוץ מאחד! בארץ שודר פרק 3X19 לפני כל העולם!! אז כשהורדתי את הפרק גיליתי לתדהמתי שיש תרגום בעברית מובנה LOL אגב שחיפשתי את הפרק הזה ששודר בארץ חיפשתי בגוגל farscape israel ושוב מצאתי את הראיון עם בריאן הנסון ששאלתי אותו שאלה בצ'אט! לינק - השאלה שלי הייתה: ChatMod: to : would we see more farscape after the mini? BIG LOVE from Israel Scapers

mg

New member
אתה רציני ?!

פרק 3X19 שודר כאן ממש לפני כל העולם? מה, היה שידור סימולטני של פארסקייפ עם ארה"ב ?! ולגבי הצ'אט - איזה גדול זה שיצא לך לשאול את בריאן הנסון שאלה ! וסחטיין על הייצוג לשאר סקייפרי ישראל ! כבוד ! ! !

sprqy

New member
תודה../images/Emo9.gif

לא היה בדיוק שידור סימולטני של פארסקייפ עם ארה"ב, אבל יס קנו פרקים לשידור אחרי שכבר שודרו בארה"ב ואז יס פשוט המשיכו לשדר עוד פרק שלא שודר עדיין בארה"ב! כל העולם "השיג" מאיתנו את הפרק! בריאן הנסון בעצמו היה מופתע שיש שאלות מישראל וגם מאיטליה - במיוחד שזה היה ב4 בבוקר אצלינו (וכן נשארתי ער בשביל זה, בצעירותי ידעתי לחיות את החיים
)

aerynsun

New member
לא ידעתי את זה

פרק כחול לבן לפני כל העולם. כבוד! וסחה על שהצלחת לדבר עם בריאן!

למעלה