חג פורים שמחחחח!!!!!

חג פורים שמחחחח!!!!!

אני יודעת שהחג רק שבוע הבא.. אבל יש בתי ספר שחוגגים כבר מחר :) אז אתם מוזמנים לספר על חוויות משנים קודמות.. על התחפושת שלכם השנה... על הפורימון בבית ספר.. לאחל פורים שמח... למי שבא לכם :) ובמקום לשלוח לחברי הפורום וללירז פרח לשלוח אוזן המן ;))))) שיהיה פורים שמח לכולם!!!!!!!!

חג שמח ../images/Emo13.gif

אצלנו בביצפר חוגגים ביום ראשון .. אני מיתחפשת לבוקרת
[לא רצייתי להשקיע כל כך] יומטוב לכולם

רותם654

New member
חג פורים שמח!!!

אנחנו גם חוגגים בראשון...
אני מתחפשת לפרפר לבן ואחרי הולכת לת"א

המהממת6

New member
פורים שמח

לכולם - ולירז אתמול הייתה בתוכנית של אחרי תוכנית הבוקר ב9 ככה איזה יפה היא הייתה חחחח והיא דיברה על הסדרה החדשה שהיא משתתפת בה על עלייה ממרוקו והסדרה תתחיל ב 18 של החודש בערוץ 11

המהממת6

New member
כנסי סתיו

לירז משתתפת בסדרה חדשה על עלייה ממרוקו זה יתחיל ב18 לחודש בערוץ 11

חח :)

ורק לי עוד אין רעיון... אולי אני אתחפש כמו אח שלי לביצת קינדר.. הוא נתן לתופרת בדים ורשת שתתפור לו יצא מהממם!!!! חחח :D

חג...

חג פורים שמח
אני לא מתחפשתת לא יודעת למה השנההה לא בא לי וגם לא היה לי רעיון וגם אצלינו מתחפשים ביום ראשון אבל אני ממש פוחדת לצאת לביצפר כי היום הייתה אזעקה בבאר שבע ככה שלא נירא לי שאני בכלל ילך

../images/Emo41.gifחג שמח../images/Emo3.gif

וממ..אני מתחפשת לגותית
אולי אני אעלה תמונה שאני אצטלם חח

טוב אז לפי בקשתו של ארתור,אספר מה היה../images/Emo6.gif חחחח

היא סיפרה איזה משהו על אח שלה שהוא מופרע,היא לא אמרה על איזה מהם
היא אמרה שהוא היה עושה אותה כמו בוקרת חחח היה קושר לה את העיניים ואת הידים והרגליים והיה מכניס אותה לחדר ארונות של ההורים שלה והיה נועל אותה לאיזה שעתיים שלוש ואז הוא היה כל חצי שעה מכניס לה כמה פירורי לחם דרך הדלת והיה אומר לה הינה אוכל עם את רוצה תאכלי .. חחח , והיא חיכתה כזה את אמא שלה שהיא כאילו אמרה " לא ילדה מוכה" חח והיא אמרה "שברתי את הידים שלוש פעמים ביגלל זה הם עקומות"
הם ביכלל לא ניראות עקומות חח
היא אמרה שנולד לאח שלה בן עם אני לא טועה והיא אמרה בטח יהיה מופרע כמוהו אבל היא צחקה על זה חח
והיא סיפרה גם על הסרט הזה שהיא עשתה "לחיות מחדש" הוא יעלה בערוץ הראשון מהתאריך 18 לחודש בשעה 21:45 ומחר זיו יהיה אצל ליאור שליין..לא הבנתי למה אבל הוא יהיה והראו קטע מהסרט , היא שרה איזה שיר כזה כיביכול מתי שהיא היתחתנה עם הנרי דוד,לא הבנתי באיזה שפה הוא היה והיא סיפרה גם שיש לה מחלת ים,כי מתי שהיא הייתה בירח דבש עם זיו אז הם היו בתאילנד על איזה אי מדהים או משהו כזה והם היו על קרוז ושהם הגיעו ללב הים אז היא הרגישה שהיא הולכת " למות" ובדיוק לידה ישב מישהו שהיה גם בירח דבש שגם הרגיש כמוה אז הוא נתן לה איזה כדור שהוא מרגיע אבל הוא מרדים אז היא הייתה כזאת מסטולה איזה 6 שעות והיא שמה לב פיתאום שהיא רואה את זיו עם אישתו של הבחור הזה שהם בסבבה שלהם שותים נהנים
צוחקים וזה היה מין חילוף זוגות כאלה ושליין שאל אותה למה היא תיתחפש אז היא אמרה אולי לאחות והיא אמרה שיש לה איזה פטיש לדבר הזה .. ואז היא סיפרה כאילו את הסיפור הזה עם אח שלה וזהו ניראה לי ...

RTur

New member
חג פורים שמח לכולם וגם יום אישה בינלאומי חח

למעלה