חג פורים חג פורים...

keren007

New member
חג פורים חג פורים... ../images/Emo122.gif../images/Emo132.gif../images/Emo68.gif

הקשיבו נא! (חי חי...) מכיוון שאנחנו בפורום סטנדאפ והומור ישראלי
, הגעתי למסקנה שלנו כנראה הרעיונות המוצלחים ביותר לתחפושות לפורים!!! אז קדימה........ אני מוכנה לשמוע למה התחפשתם שנים קודמות, למה תתחפשו השנה או שנה הבאה......... יאללה להציף!

*-*SUNSHINE*-*

New member
אני!אני!אני!אני!אני!אני!אני!אני!אני

בשנים קודמות זה היה תחפושות ממש מפגרות עם אנשים...לא,אני לא רוצה לציין..מהבושה
...חיחי... והשנה,יש לי את "ה"תחפושת! ואוי ואבוי אם מישהו מעתיק,אני אקרעעעעע אותו... אני מתחפשת ל...מרקו מהלב!!!!! יה יה... ואתם? -שני-

risha

New member
ושוב אני פשוט...

אעשה CUT & PAST לכל מה שכתבתי מזמן... זה רשימת התחפושות שלי: דרדסים הייתי לפני שנתיים שנה שעברה הייתי בקבוק קוקה קולה (60-90-60 עלק) לפני זה הייתי בטי ווילמה מהפלינסטונס עם חברה שלי ולפני זה הייתי חיזר. יש גמד על פטריה יש מכשפה יש מלקת אסתר (זה לא טעות כתיב) יש דבורה מאיה יש חקלאי יש שטן/מלאך (נדוש וכך גם כל השפנפנה חתולה למיניהן) אפשר להתחפש לשירים למשל:ציר וזמרת בארים אדומה... עוד? בשנה שהתחפשתי עם חברה שלי לבטי ווילמה, חבר שלי התחפש לרוג´ר ראביט ונורא הצטערתי שלא התחפשתי איתו לג´סיקה ראביט... כווווווווווווסית!!! חוץ מזה- אפשר באט-מן וקאט-וומן... אולי- מלכת הלילה-שמלה שחורה עם כוכבים או מלכת הקשת-שמלה צבעונית והכל צבעוני!! אפשר לבנני ובנון הבננות בפיג´מות (קצת מסובך) אוסטין פאוורס או מר איוול. סופרמן ולויס ליין. כל חבורת הקוסם מארץ עוץ. הוסיפו לי עוד רעיונות כמו: חצי גבר חצי אישה קבצן ודומיו... והשנה יש לי מסיבה בעבודה ואני כנראה מתחפשת למרלין מונרו... מממ... אין לי בנתיים עוד רעיונות אבל אם יהיו- אני מבטיחה לשתף

actress

New member
ואהווו זה ה---- חג שלי!!../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

הנה ההודעה ששלחתי אצלי בפורום ואצלי באי סי קיו ומופנת לכולכולכולם אנשיםםםםםםםםםם פורים מתקרבבבבבבבבבב ואיתו חג ה*ת*ח*פ*ו*ש*ו*תתתתתתתתתתתת!!!!!!!1 ב*א*ל*ג*ןןןןןןןןן!!! למה אני כ"כ מתרגשת כי זה ה-------חג שלי!!!! אני נולדתי בו
למה אתם מתחפשים הנה הרשימה שלי: תתחילו לספור *Run Lola Run *זקנה *פומיקי *שלגיה *נמרה *מכסיקנית *הודית *תינוקת *קיפי בן קיפוד *ליצן *קבצן *דרדסית *הארי פוטר *כיפה אדומה *רוח רפאים *ראש דשא ועוד.... ועוד..... ועוד........
יש לי כ"כ הרבה מה להתחפששש אולי בהמשך אני אשאב עוד רעיונות ואני יודעת שפורים זה שלושה ימים אבל אצלי פוריםםםםם זה ה------ חג אני אזכיר שוב ושוב נולדתי בחג הזה בכלל אני ילדת פורים כי אני לא מתחפשת כל יום אני מתחפשת כל שעה וכל דקה ומי שמכיר אותי יודע שאני אשפית התחפושות!!!! פורים********פורים*****פוריםםםםםםםם*********** אני מתרגשת כל שנה מחדשששששששששש!!!! אני יכולה להמשיך ולהמשיך לרשום אבל אני אתן לכם את זכות הדיבורררררררררר..... אז בקיצור זה ה-------- חג הכי הכי הכי אהוב עליי!!!!!|הדגש

$ מעיין $

New member
אוקיי תוררררררררררריייייייי

השנה כניראה שאני מתחפשת עם חברות שלי ... ז"א תחפושת כזאת שכל אחת לובשת את אותו הדבר ... אז החלטנו להתחפש ל ... מוכנים?! עוד קצת וזה מגיע ... האמת שהתחפושת לא משו .... דיי מעפנה ... אבל זה קורע .. דירבאלק אתם מעתיקים ...
אוקיי אני לא אייבש אתכם.... אז אנחנו מתחפשות לעדר כבשים ... זה הולך להיות כזה קורע !!! :))))

תתת

New member
ואני???

לאסטרונאוט,לבילבי וליליפוט, לקולה, לחבל כביסה,לסימן שאלה וסימן קריאה ,לירחדבש ל2 סינים עם כינור גדול, לווילמה ובטי....ולמלכת הכוכבים ומלא מלא מלא...

risha

New member
התחפשת לקולה?????????

חשבתי שזה המקוריות שלי!!!!!!!!! איך עשית את זה? וגם בטי ווילמה משותף לנו

תחפושות מגניבות

לי אישית יש מלא תחפושות מגניבות.... פעם היתחפשתי למוכרת קונדומים - זה היה הצלחה גדולה, ושלא נדבר על הכסף שהרווחתי..... :) פעם היתחפשתי עם עוד 3 חברות לטלטאביז.... ופעם עם עוד 3ידידים שלי, ו-2 חברות שלי לקופסת צבעים.... כל אחד היה צבע, והוא צבע את השיער, והבגדים לצבע הזה!!!! זה היה מגניב. השנה אני וחברה שלי מיתחפשות אחת לשניה. אנחנו עושות במחשב מסיכות אחת של השניה, ונותנות אחת לשניה בגדים..... טוב, בהצלחה לכולם!!!

למעלה