חג עצמאות

ב"ה, זכינו לגור בארץ ישראל

המקום שמפוקח אישית ע"י אלוהים ועיניו בו מהתחלה עד הסוף. אני מאמינה באמונה שלמה שעמך כולם צדיקים ושכולנו נינצל בזכות מצוות יישוב ארץ ישראל והגנתה. איך אמרה הגמרא? תיפח רוחם של מחשבי קיצין.... ובע"ה, גם יבוא משיח צדקנו בקרוב ואז הגאולה אכן תהיה שלמה. בינתיים, אנו שמחים גם על התחלת הגאולה, התחלת התהליך ונחגוג בשמחה את יום העצמאות ה-62 של מדינת ישראל, הבית הלאומי הראשון לאחר 2000 שנות גלות. וביום בו אנו מבכים את אלה ששילמו את המחיר, אסור לנו לשכוח שלמרות שכל יהודי הוא עולם ומלואו, הרי שלפני קיומה של מדינת ישראל בארץ ישראל הקיזו היהודים נחלי דם ונגסו בו מליונים של יהודים במהלך הגלות הן בפוגרומים, מלחמות ותהליכי השמדה ושמד למיניהם. מדינת ישראל הצילה יהודים רבים ומהווה את המקום היחיד בעולם בו יהודי יכול להגן על נפשו כדי שמשפחתו ישבו לבטח. תחי מדינת ישראל!

חג שמח לכולם!!!!

עצב שלא נגמר, ואסור לשכוח, "אדם באמנותו יחייה" חבל על הויכוחים וכמו שכתבו קודמי, טובל'ה ורחל, אל תכנסו לויכוחים ובטח לא ביום כזה!!! הבנתי שהכנסתם את השיר של רבקל'ה זוהר, אך לא נפתח לי הלינק, חבל!! מאוד אהבתי אותה, ובפעם האחרונה שראיתי אותה בטלויזיה הייתי בשוק,גם הקול כבר לא אותו דבר, חבל!! ושלא נדע עוד, והשירים האלה יהיו רק למזכרת. וכמו שרחל'לה כתבה אין לנו מקום אחר בחלד, ובשביל שהבן יבין זאת בצורה מוחשית, שלחתי אותו בזמנו לפולין, וכשחזר הבין על מה אני מדברת. ניצה.

תודה, תודה ועוד פעם תודה..

פעם היו שירים ואנחנו גדלנו בצילם, איך אומר שיר אחר "איפה הימים ההם?" ניצה.

למעלה