חג עצמאות שמח ו.. יש לי יומולדת מחר =]
S Sweet berries New member 2/5/06 #3 ../images/Emo181.gif וואלה מזל טוב. לי יש עוד שבוע בדיוקDD: יומעצמאות שמח|דוד|
S ssdd12345 New member 2/5/06 #7 אווו טוויגי בוי.... שיהיה לך המון מזל טוב... איזה כיף לך סוף סוף הגיע היום....אתה בטח שיא המאושרות! אני אומרת לך לחגוג את הרגע שחיכית לו כול כך הרבה זמן עם המון המון המון המון המון המון אלכוהול... בר שלא תעיזי ללמוד ממה שכתוב פה! יש לי תקוות לגבייך!
אווו טוויגי בוי.... שיהיה לך המון מזל טוב... איזה כיף לך סוף סוף הגיע היום....אתה בטח שיא המאושרות! אני אומרת לך לחגוג את הרגע שחיכית לו כול כך הרבה זמן עם המון המון המון המון המון המון אלכוהול... בר שלא תעיזי ללמוד ממה שכתוב פה! יש לי תקוות לגבייך!
I Ipecac0 New member 2/5/06 #9 עצמאות שמח לכולם!! ../images/Emo102.gif ואיחולים ליומולדת רק ביום עצמו
E Evil Pig New member 3/5/06 #10 ../images/Emo65.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif יא! המונים של מזל טוב!
S silver and cold New member 3/5/06 #12 אבל זה היום אז: אז טוויגי יומלדתתת שממיייחחח עד 120 שנים מלאות באושר!! ותהני מהיומולדת וגם יום עצמאות שמח!!
אבל זה היום אז: אז טוויגי יומלדתתת שממיייחחח עד 120 שנים מלאות באושר!! ותהני מהיומולדת וגם יום עצמאות שמח!!
C Chenush LOVE Anime New member 3/5/06 #13 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifחג שמח ומזל טוב! ^O^ במוזיעין הייתה פשלה עם הזיקוקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נפלט זיקוק אחד קטן לפני הזמן, צריך באמת לראות כדי לצחוק מזה XDDDDDDDD
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifחג שמח ומזל טוב! ^O^ במוזיעין הייתה פשלה עם הזיקוקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נפלט זיקוק אחד קטן לפני הזמן, צריך באמת לראות כדי לצחוק מזה XDDDDDDDD
I Ipecac0 New member 3/5/06 #16 מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד 120!! המון בריאות! בהצלחה בהכללל והכי חשוב- אושר!
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד 120!! המון בריאות! בהצלחה בהכללל והכי חשוב- אושר!