חג סוכות שמח

starman

New member
חג סוכות שמח ../images/Emo6.gif

ולכבוד החג מספר חידות : 1) מי השכן של הכומר לאבגוי ? 2) איך קוראים לחברה של משפחת פלנדרז ? 3) מהו הכינוי של ראש העיר ? 4) איזה חטיף מימן את עלייתו של הומר להר המוות ? 5) ממה החלב של ילדי בית הספר עשוי ? 6) על איזה ספר היה לליסה מבחן שהיא רימתה בו ? 7) כמה המצאות הומר המציא (כולל משקאות) ?

gambakupu

New member
חלק

2. משהו עם doormat 3. quimbi? 4. powersauce (יכול להיות שאני טועה בגדול) 5. עכברים אאל"ט 6. the wind in the willows 7. שייחסו לו? היה איזה משקה סגול אאל"ט. והפרק עם אדיסון שאאל"ט היו שם פטיש, רובה איפור וכורסא עם אסלה וכסא עם שש רגליים.

Not The Doctor

New member
אה, כן! חג שמח! ../images/Emo24.gif

"I've got a date with a movie star?!" "Sure you do! and I'm going apple picking with Scooby-Doo!" חח איזה קטע מגניב...
xox NTD.

gambakupu

New member
האמת זו החנות של נד

אבל יש להם איזה עסק של מכירת doormats באינטרנט. לפחות היה להם למשך פרק אחד (הפרק עם ביל גייטס).

Antigo

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo70.gif

ענו כבר על כל השאלות :]

starman

New member
לא ענו על הכול

מיהו השכן של הכומר ? שם החברה של הפלנדרז (לא מה החברה עושה) ? כל ההמצאות של הומר ?(רמז - יש 7)

shmill

New member
הנה..

1)הפטיש החשמלי 2)הרובה איפור 3)הכיסא-שירותים 4)הכיסא עם השש רגליים 5)flamin homer 6)הפח הזה שפותר בעיות גב 7)אני לא בטוח בזה..אולי המכונית הזאת שהוא תיכנן בשביל אח שלו??

kobi 23

New member
עוד המצאה

הוא המציא גם כליה מלאכותית ממשרוקית וקופסת שימורים נדמה לי

starman

New member
ענו על כל השאלות חוץ מ- 1 והשכן של

הכומר לאבגוי הוא סנייק כפי שרואים בקליפ של שוטרים רעים (קטע גדול) .

fermo

New member
הוא לא המציא גם איזה קפיץ בובה

לאולימפידאה שהיתה אמורה להיות בעיר שלהם? לפני שאתם מתחילים לסקול אותי באבנים.. אני מודה ראיתי אולי איזה 10 פרקים.. אבל שמעו נכנסתי לפורום שלכם בגלל ה"פרסומת" בדף הראשי.. ואני מוכרח להודות שהסימפסונים מגניבים! אבל לראות את כל הפרקים.. לפתוח טלויזיה כל יום כדי לראות סימפסון.. אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש חיים, אני בכלל לא מבין איך אנשים יכולים להתקבע על משהו אחד, זה לא מתחיל לשעמם אותכם קצת? אני לא באתי כדי לרדת עליכם.. אני באמת לא מבין את כל אלה שנהפכים אובססיבים לטלויזיה...

למעלה