חג סוכות שמח!!!

riktal

New member
חג סוכות שמח!!! ../images/Emo24.gif

איך אתם מציינים את החג (אם בכלל)? באיזה גיל היית כאשר בנית את הסוכה הראשונה שלך? השנה בנית סוכה?

לירונת

New member
חג שמייח ../images/Emo24.gif

אף פעם לא בנינו סוכה (כמו שאמרתי בערב כיפור- משפחה חילונית לגמרי), אבל בד"כ אנחנו מבקרים את דודים שלי שהם דתיים, ואז אנחנו יושבים בסוכה :) דווקא היום לא עשינו ארוחת חג חגיגית או משהו, אבל מחר אנחנו הולכים לדודים שלי (לא הדתיים) :] ד"א- בנות, עשיתי טוויטר אז אם יש פה מישהי שיש לה טוויטר גם כן אני אשמח לעקוב אחריה

G Baby

New member
לי יש!

לא שאני מצייצת יותר מדי.. זה יותר כדי לעקוב אחרי ג'ארד ושומר הראש שלהם
מה הכינוי שלך?

Ayelet 363

New member
../images/Emo11.gifעוקבת אחרייך

אני ה@Ayelet_e המוזרה הזו שצצה לך... אם כי אני חופרת, אז ממש אבין אם לא תעקבי חזרה... אה, ולכל מי שיש בפורום טוויטר ולא נתן בעב ראז רוצה- אני אשמח!

G Baby

New member
חג שמח אנשים ../images/Emo13.gif

האמת שאנחנו אף פעם לא בונים סוכה אבל מתארחים בסוכות של הקרובים.. ועושים ארוחה חגיגית כדי לאחד את המשפחה עוד יום בשנה

חג שמח! ../images/Emo13.gif

לא בנינו אפעם סוכה אבל חוגגים עם משפחה ואני אהבתי לקשט אותה.. החג יהיה מלא בעצלנות ושינה.. ולקוות שגלעד יחזור בריא ושלם
תתחדשי על הטוויטר! http://twitter.com/#!/bananaANDnats הטוויטר שלי, אני אשמח לעקוב חזרה

משי22

New member
זה מרגיש כמו מוצ"ש

אבל אין פרק של על טבעי שמחכה לי
איך אתם מציינים את החג (אם בכלל)? סוכה, ארבעת המינים, מכינים שרשרות...
באיזה גיל היית כאשר בנית את הסוכה הראשונה שלך? נממ. חודש (או שהכוונה שאני בניתי בעצמי? כי אז גיל 18)
השנה בנית סוכה? אהה. במרפסת שלנו. והיא פיצית, אבל זה מאדיר את החוויה
(הקטע איך כולם מנסים להדחק לתוך המטר על מטר הזה בלי להפיל שום דבר מהשולחן...)

Ayelet 363

New member
באיחור- חג שמח!!!!

איך אתם מציינים את החג (אם בכלל)? האמת שיש לי יחסית הרבה תכנונים (בדרך כלל אני לא מתכננת כלום)! אבל זה קשור בעיקר לחופש, לא לחג. באיזה גיל היית כאשר בנית את הסוכה הראשונה שלך? תמיד רציתי- אבל אף פעם לא הייתה לי סוכה. השנה בנית סוכה? לא.

סוכות..../images/Emo3.gif

איך אתם מציינים את החג (אם בכלל)?
ביקרנו משפחה של אבא בצפון..היה נחמד.. באיזה גיל היית כאשר בנית את הסוכה הראשונה שלך?
לעולם לא בנינו סוכה..חבל דווקא השנה בנית סוכה?
נופ..

חחחח חשבתי שתגידי את זה!

אבל באמת שזה היה לו"ז צפוף..היינו חייבים לחזור עד שעה מסוימת לצהריים אצל סבא..פעם הבאה בטוח שירני!!

WatchMeWatchYou

New member
זה בסדר ../images/Emo24.gif

גם ככה הייתי עסוקה ב
שלי, ככה שיותר מדי זמן גם לי לא היה...

WatchMeWatchYou

New member
חג שמח!!!

לא ציינו את החג, ולא בנינו סוכה. אמא שלי טוענת שכשהייתי קטנה הם בנו סוכה, אבל לי אין *שום* זכרון כזה. אני עדיין טוענת שזה היה לפני שנולדתי בעבור האחים הגדולים שלי.

למעלה