חג מעלות!

poisonit

New member
חג מעלות!

חג מעלות מתקרב עלינו בצעדי ענק. וברצוני לעלות מופע אש=כתובות אש הכי מדהים שיש!! ולכן חשבתי שתוכלו לעזור לי בכל מיני דברים כמו טיפים לגבי זה..או מה לכתוב בכתובות.. -תודה מראש אלה-

just stav

New member
איזו מד"חית לתפארת,

כבר חושבת קדימה

s h e e p i t

New member
חחח זה לא קשור לשרשור

סתם סת(י)ו עצלנית ולא יכלה לבוא להגיד לי אתמול שלום

just stav

New member
מתי??

כשישנתי או כשלא היה לי מושג שאת שם? כבשה מכוערת.. למה את לא עלית?

poisonit

New member
סתו אני מנסה להבין מי את?

ולאחר שחשבתי שניה הבנתי שאולי את הגרעינרית שלנו?? כי אם כן אז שלולולולולום לךךךךך!

spraizler

New member
משפט תחליטו אתם בקשר לישוב..

אנחנו עושים תמיד עלה והגשם נראה לי.. כתובת אש פשוטה.. בלי פירוטכניקה

אופיר ס

New member
סתיוו'ש קושקוש...

מה קורה קושקושית? מה נשמע? מאיפה יש לך אינטרנט? מנצלת ת'מתנ"ס??? חחחח ושלא תגידי שאת לא יודעת מי זאת...

just stav

New member
אם אתה באמת מאמין בזה כנראה ש

לא ראית אף פעם חגי מעלות בגולן..

פחחח....

באמת.. תקשיבי חמודה... בעמק חפר זה הכי גדול בעולם! יש טקס אש ובכלל חג מעלות בסדר גודל ענקי! ואולי אני לא ידוע מה יש בגולן ואולי זה יומרני ואני סתם מפריח אבל לדעתי אין בגולן טקס מול שלושת אלפים איש... ואין כתובות אש בגודל של שש מטר לאוויר ורוחב של שמונה מטר.....

kedeman

New member
יישובי או מועצתי?

לאן את מתחילה לתכנן? בכל אופן - אני מניח שיישובי אז... הכתובות שלדעתי נחוצות: שם היישוב, "בני המושבים" (או סמל התנועה - לא מסובך בכלל!) "חג המעלות" "2005-2006" כתובות נוספות שאפשר להכניס: "עלה והגשם" עלה נעלה", סמל כלשהו (יישוב, מועצה) חולצה כחולה (ציור) וכמה שמדמיינים יותר זה יותר מגניב.... ולגבי אפקטים - אפשר בהחלט להסתפר באפקטים פשוטים ביותר כתובת נפתחת, כתובת מכוסה, הדלקה עם "פתיל" - אלו אפקטים מאוד פשוטים.... (כמובן שאם לא יודעים איך לעשות אותם אז עדיף שלא לעשות....)

fate spinner

New member
לפני 4-5 שנים עשו בעמק יזרעאל מפגן

אש שהדליקו בשבילו לפיד אחד. עושים כדור של אש (כמו שעושים כתובת רצה) ומגלגלים אותו כשבקצה שלו יש פתיל ארוך שמתחבר לכל הכתובות. זה יוצא ממש מגניב וממש יפה. כתובות שאני יכול לחשוב עליהם. "בני המושבים" "עלה והגשם" חולצה כחולה שם הישוב סמל המועצה

למעלה